05 / 05 / 2024

NAKO arazisi hak sahipleri

NAKO arazisi hak sahipleri

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Hazine arazisi kiralayacaklar dikkat! Hak sahipleri nasıl belirlenecek?

Tarımsal üretimin arttırılması ve tarımsal istihdamın desteklenmesi için Hazine'ye ait arazilerin topraksız çiftçilere kiralanmasına yönelik ilanlar yarın yayınlanacak. 6 ildeki 1.291 arazi için süreç başlayacak. Başvurular nereye yapılacak, kimler hak sahibi olabilecek? İşte detaylar...

Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesine durdurma kararı!

Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Akzirve Gayrimenkul’ün NAKO arazisi üzerinde hayata geçireceği proje yargı kararıyla durduruldu.

2B arazisi başvuruları bugün sona eriyor!

2B Yasası kapsamında daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için geçtiğimiz sene uzatılan 2B arazisi başvuruları bugün sona eriyor..

2B arazisi başvuruları sona eriyor!

2B Yasası kapsamında daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için geçtiğimiz sene uzatma kararı alınan 2B arazisi başvuruları yarın sona eriyor..

2B arazisi başvurularında son 1 ay!

2B arazisi hak sahiplerine başvurmaları için verilen 6 aylık ek süre 1 ay sonra sona eriyor. Başvurular defterdarlık ve mal müdürlüklerinden yapılabiliyor..

2B arazisi başvurularında son 3 gün!

7 Mart'ta sona eren ancak yeniden 6 aylık süre uzatımı gelen 2B arazisi başvuruları için son 3 gün kaldı. Hak sahiplerinin başvurularını bu süre içinde yapmaları gerekiyor..

Zeytinburnu NAKO arazisi için hak sahiplerinden açıklama!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan Zeytinburnu NAKO arazisinin hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.

Hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

31/12/2011 tarihi itibarıyla en az üç yıldan beri tarımsal amaçla kiralayan, kira sözleşmesi halen devam eden kiracılardan satış bedelini itiraz etmeksizin kabul edenler bu maddeye göre hak sahibi sayılıyor. Peki, hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

NAKO Ambarlar, Akzirve Gayrimenkul’e nasıl satıldı?

Zeytinburnu NAKO arazisi nasıl Akzirve Gayrimenkul’ün oldu? NAKO Ambarlar, kaça satıldı? Topyekün arazi satışı mı gerçekleşti, kime ne kadar peşin para ödendi , kim nasıl kat karşılığı anlaşma yaptı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut anlatıyor...

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor!

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

NAKO arazisi hak sahipleri Haberi

NAKO arazisi hak sahipleri


Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesinde parsel anlaşmazlığı yaşanıyor. Zeytinburnu’ndaki 156 dönümlük İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) arazisi için nakliyecilerle geliştirici firma mahkemelik oldu.


NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.


Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'ndaki NAKO arazisinde yükselecek olan projenin hak sahiplerinden olan Ömer Akyüz, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Akzirve Gayrimenkul'ün proje için 214 kişiyle anlaştığını fakat hala anlaşamadığı 30 kişi olduğunu belirtti. Akyüz, an itibariyle gelinen noktanın çok farklı olduğunu söyleyerek şu açıklamaları yaptı; "Biz projeye karşı çıkmadık ve Akzirve Gayrimenkul'le kat karşılığı olarak anlaştık, fakat firma bizi farklı bir parsele kaydırarak o parseli de satmaya çalışıyor. Akzirve projeyi arsanın tamamında uygulayacak gibi anlatarak vatandaşları yanıltıyor." diye konuşmuştu.


Akzirve Zeytinburnu projesi detayları:

Akzirve Zeytinburnu projesi 14...