10 / 05 / 2024

Nalbantoğlu Çarşısı nerede

Nalbantoğlu Çarşısı nerede

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Bodrum Çarşısı'nın sorunları konuşuldu!

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 3, 6 ve 7 No’lu Meslek Komitelerinin ortaklaşa hazırladıkları “Bodrum Çarşısı ve Geleceği” sunumu, düzenlenen toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a aktarıldı.

Türkiye, ulaşımda dünya yarışına girebilme başarısını elde etti!

Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Yol medeniyettir" ifadesiyle dağı taşı delerek, deniz altından tüneller yaparak, bu ülkenin ulaşımda, dünyayla yarışına güçlü mührü vurabilme başarısını elde ettiğini belirtti.

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

Serdar Sümer: İFM’nin başarısı istikrarı artıracak!

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer, “İFM’nin başarısı global piyasaların Türkiye’nin istikrarına, yasal ve bürokratik uygulamalarına olan inancını artıracak” dedi.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale etti.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'na yeni master planı talebi!

Ege Genç İşadamları Derneği, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın canlanması için yeni bir master plan talep etti. Derneğin hazırladığı 20 maddelik raporda çarşıya gençler, üniversiteler ile STK’ların çekilmesi ve gurme turları düzenlenmesi isteniyor.

Battalgazi Belediyesi'nin Hayır Çarşısı açıldı!

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.

Esenler'e Esnaf Hanımlar Çarşısı geliyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2015 yılı Mali Destek Programları kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Esenler Belediyesi'nin hazırladığı projelerden ilki İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi, ikincisi ise Esnaf Hanımlar Çarşısı Projesi.

Nalbantoğlu Çarşısı nerede Haberi

Nalbantoğlu Çarşısı nerede

Büyükşehir Belediyesi, şehrin marka alanlarından Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Bursa'nın merkezinde yer alan çarşılarda ve semtlerde yenileme faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan birinin de şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı olduğunu söyledi. Atatürk Caddesi'nin hemen üzerinde yer alan çarşının Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisi dahilinde olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bizler bu çarşımızı modernize etmek ve halkımızın daha iyi şartlarda alışveriş yapmasını sağlamak, buraya yepyeni bir çehre kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. 


BURSA'YA YAKIŞACAK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı'ndaki düzenlemeler kapsamında çarşının giriş ve çıkışlarını tamamen yenilediklerini, yürüyen merpen koyduklarını ve çarşının üst kısmının taş...