07 / 07 / 2024

Nami Hatırlı hayatı

Nami Hatırlı hayatı

Mimar Nami Hatırlı kimdir? Mimar Nami Hatırlı, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? Mimar Nami Hatırlı, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Nami Hatırlı'nın biyografisi...

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

Düğün hazırlığı yapanlara bir müjde daha! Hayat kurtaran detay

Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulamaya konuldu. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalatmış oldu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Koronavirüse karşı 'Web Tapu uygulaması' hatırlatması! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında vatandaşların tapu ve kadastro müdürlüklerine gitmeden internetten işlem başvurusu gerçekleştirilebildiğini hatırlattı...

Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti!

Cuma günü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan, 22 kişinin öldüğü deprem, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. VOA Türkçe'nin araştırmalarına göre, Türkiye’de son 100 yılda depremlerde 80 bin kişi hayatını kaybetti.

1 Ocak'tan sonra tapu müdürlüklerinde yığılma yaşanabilir!

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binalarda alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatan İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, 1 Ocak'tan itibaren tapu müdürlüklerinde bir yığılma yaşanabileceğini söyledi.

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Arsasını satmaya gitti, hayatının şokunu yaşadı!

Hatay'da yaşayan 62 yaşındaki Ömer Gül, arsasını satmak için gittiği tapu müdürlüğünde hayatının şokunu yaşadı. Arsa yanlışlıkla 2009 yılında baba adları ve isimleri aynı bir kişinin üzerine kaydedilmiş...

Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için çalışmalar başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için düğmeye basıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurumları ile işbirliğine giderek hayatın her alanındaki sorunlara çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Bursa'daki 4 asırlık cami büyükşehirle hayat buldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce tarihi ve kültürel miras yatırımları çerçevesinde orijinaline uygun olarak restore edilen 4 asırlık Tahtalı Köyü Camii, tekrar hizmete açıldı.

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.

Nami Hatırlı hayatı Haberi

Nami Hatırlı hayatı

Nami Hatırlı kimdir?

Nami Hatırlı, 1963 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 1980 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü'ne girdi ve bu bölümden 1984 yılıda mezun oldu. 1984-87 yılları arasında INA Proje-Naim Bekitoğlu firmasında mimar/proje yöneticisi olarak çalıştı. 


1987 yılında kurduğu NCN Mimarlık Bürosu ile proje çalışmalarını serbest olarak yürüttü. 1988-89 yılları arasında yedek subaylık hizmetini MSB İnş. ve Emlak Daire Başkanlığı'nda mimar astğm. olarak yaptı. 


1993 yılında NCN Mimarlık Ltd. Şti'ni Yeşim Hatırlı ile birlikte kurdu ve halen bu firmada kurucu ortak, proje tasarımcısı ve yöneticisi olarak çalışmaktadır. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve TSMD üyesidir. Davetli olarak katıldığı proje jüri üyelikleri de bulunmaktadır.


Mimar Nami Hatırlı projeleri...

TED Eskişehir Koleji Spor Salonu (E Blok) (2010)

Yavuz...