28 / 08 / 2024

Namık Ünlü

Namık Ünlü

Latia CFM Bina Yönetimi ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Namık Ünlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Ünlü ekonomist resmen açıkladı, doların 23 gün sonra geleceği seviye şaşkınlık yarattı!

Dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken, ünlü ekonomistten de çarpıcı bir paylaşım geldi. Dolar kurunda 23 gün sonrasına işaret eden ekonomist yaptığı paylaşım ile ağızları resmen açık bıraktı...

Chery'den 2024'ün 3. kampanyası da geldi! Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı!

Otomotiv devi Chery merakla beklenen Mart ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı...

Bankalardan 10 bin TL sınırı geldi, duyanlar şaşkına döndü. Banka kullananlar dikkat

Bankalardan 10 bin TL sınırı geldi. Haberi ilk kez duyanlar şaşkınlık yaşadı. Bankalar artık bu kararı uygulayacak. İşte detaylar

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Canlı yayında flaş bir faiz açıklaması yaptı! Herkes şaşkınlık içinde, kimse bunun geldiğini tahmin edemedi!

Prof. Dr. Ege Yazgan'ın canlı yayında yaptığı açıklama, piyasalarda büyük bir heyecan yarattı. Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy dahil herkes şaşkınlıkla karşıladı. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında köprüden önce son çıkış! Ünlü ekonomist açıkladı! Seçimden önce aldınız aldınız!

Altın piyasasında meydana gelen hareketlilik ile ünlü ekonomistlerden açıklamalara teşvik ediyor. Uzman isim Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. İşte detaylar!

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Dolarda 43 yıl sonra büyük bir ilk... Duyanlar adeta şok geçirdi

Dolar fiyatları vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Dolarda 43 yıl sonra yaşanan ilk de vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Otomobil alacaklar büyük şok yaşadı! Dudak uçuklatan fiyat farkı!

Yeni yılla beraber bayilerde yeni otomobil almak isteyenler elleri boş dönerken sıfır araçlarda ki büyük şok herkesi şaşkınlığa uğrattı. Aradaki 100 bin TL'lik farkı görenler gözlerine inanamadı.

Namık Ünlü Haberi

Namık Ünlü
Latia CFM Bina Yönetimi ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Namık Ünlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Latia CFM Bina Yönetimi ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yöneticilik Faaliyetleri 1)Gayrimenkul yönetimi ve işletmeciliği yapmak, bu tür faaliyet gösteren kuruluşlara yönetimini ve işletmesini yaptırmak, bu konularda ekonomik ve ticari işbirliği yapmak ve bu konularda ortaklık kurmak. Bu hizmetler ile ilgili idari, teknik ve hizmetli eleman çalıştırmak. Bu konularla ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışı şahıslar, kuruluşlar ve firmalar ile sözleşmeler yapmak, ortaklıklar kurmak gayrimenkullerin bağımsız bölümlerini satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 2)Her türlü güvenlik, temizlik, bakım, onarım, peyzaj, bahçe düzenlemesi ve bakımı, ilaçlama, su dağıtımı, gazete ve yiyecek dağıtımı vb. tüm hizmetleri sağlamak ve...