27 / 04 / 2024

nanda yapı york houses

nanda yapı york houses

Bağcılar York Houses satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Nanda Yapı York Houses projesi!

Nanda Yapı York Houses projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Nanda Yapı York Houses Konutları'da evlerin yanı sıra farklı sosyal alanlar da yer alıyor.

York Houses nerede?

Evlerin yanı sıra sosyal donatı alanlarınında yer aldığı York Houses projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki York Houses nerede?

Nanda Yapı'dan NND 100 Tower ve York Houses projeleri!

Nanda Yapı, NND 100 Tower ve York Houses projelerini hayata geçiriyor. NND 100 Tower projesi Kartal'da, York Houses projesi ise Bağcılar'da bulunuyor.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

New York’taki evsizlere ücretsiz ev!

New York Belediye Meclisi, dar gelirler için yapılacak yeni konut programlarında binalarda olacak ünitelerin yüzde 15’inin evsizlere yer ayrılması şartını gerektiren yasa tasarısını kabul etti...

New York'taki Türkevi Binası 35'inci kata ulaştı!

New York Manhattan'da yapımı devam eden Türkevi inşaatı son katı olan 35. kata ulaştı. İnşaatın son aşamasınına ulaşması nedeniyle düzenlenen törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

İşçiler New York'taki gözlem terası inşaatında korkusuzca çalışıyor!

New York'ta Batı Yarıkürede en uzun açık gözlem terası inşa ediliyor. İnşaat işçileri bu yapının inşaatında korkusuzca çalışıyor...

New York’taki Türkevi binasını IC İçtaş İnşaat inşa edecek!

New York Birleşmiş Milletler binasının karşısında yer alan ve yıkımı tamamlanan Başkonsolosluk binasının yerine yapılacak olan Türkevi, 20 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek. Bina; Türk kültürü, tarihi ve mimarisini yansıtacak.

TÜRGEV ile Ensar Vakfı, New York'ta kültür merkezi inşa edecek!

TÜRGEV, Ensar Vakfı ile birikte New York'ta yurt ve kültür merkezi yapımına başlıyor. Yut ve kültür merkezi için alınan gayrimenkule 20 milyon dolar ödendi.

Modelpan, New York Build’de tanıtıldı!

Modelpan, New York Build’de görücüye çıktı. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlayan yapısı ile tüm gözleri üzerine topladı.

nanda yapı york houses Haberi

nanda yapı york houses

Bağcılar York Houses satılık daire sayısı 100 adet olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Mahmutbey Kavşağı'nda hayata geçiriliyor. 


York Houses Residence'de fitness merkezi, mağaza, restoranlar, sauna, masaj odası, çocuk klübü, oyun odaları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Nanda Yapı imzası ile inşa edilen York Houses Bağcılar 19 bin 548 metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. 


Bağcılar York Houses satılık konut seçenekleri arasında 60 adet 1 oda 1 salon ve 40 adet 2 oda 1 salonlar bulunuyor. 


Nanda Yapı iletişim

Telefon: 0216 380 80 01

Web: www.nandayapi.com.tr

Özge...