18 / 05 / 2024

Nanotera İnovasyon

Nanotera İnovasyon

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haydar Alper Kömürcü tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Gaziantep’in yeniden inşa edilmesi konusu Horasis toplantısında ele alındı

HORASIS tarafından yapılan Horasis Küresel Toplantısı “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” konusu ile ilk kez Gaziantep’te başladı. İşte toplantının ayrıntıları...

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Türkiye’den tarihi inovasyon atağı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yaptığı açıklamada, 2022 Küresel İnovasyon Endeksi bugün açıklandı. Türkiye’de bu endekste de yer aldı.

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi bugün Maltepe'de Javad Alpar tarafından kuruldu.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Maserati'nin Yeni SUV'u Grecale dünyaya ilk kez yüzünü gösterdi

İtalyan lüks otomobil markası Maserati Yeni SUV'u Grecale'i tanıttı. Maserati İnovasyon Laboratuvarı tarafından geliştirilen ve Cassino Fabrikası'nda üretilen Grecale, geniş bir motor yelpazesiyle dünya yollarıyla buluşacak.

Metapotamians projesi ile emlakçılık yeni boyut kazanacak!

Türkiye'nin ilk metaverse projesi Metapotamians'ın lansmanı, Tüm Mucitler İcat İnovasyon ve Araştırma Derneği ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlendi.

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Doğan İlbeyli tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Nanotera İnovasyon Haberi

Nanotera İnovasyon

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haydar Alper Kömürcü tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1). Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2)Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak.   3)Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve...