17 / 05 / 2024

Narbel yolu neden çöktü

Narbel yolu neden çöktü

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi yaptığı açıklamada Narlıdere'deki Narbel yolunda yaşanan çökmenin ardından bugüne kadar yapılan her şeyin yanlış olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

Kira tespit davası neden açılır? Kira artışı hesaplama 2024!

Kira sözleşmesi yapılırken, taraflar kira bedelini özgürce belirleyebiliyorlar. Ancak bazı durumlarda ev sahipleri ve kiracılar kira bedelinde anlaşamıyor bu durumda mahkemenin yolu tutuluyor. Peki kira tespit davası neden açılır? Kira artışı hesaplama 2024... 

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde son durum!

İstanbul'da yapımına başlanılan Bebek- Aşiyan Kazıklı sahil yolu projesindeki çalışmalar tartışmalara neden oldu. Proje kapsamında Bebek sahiline ek kazıklı yol gelecek.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

Narbel Yolu'nda sonra başka bir yolda da göçük meydana geldi!

Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yolda da tıpkı Narbel'de olduğu gibi çökme meydana geldi. Öğrencilerin okula gelip giderken kullandıkları yolda hala önlem alınmadı.

İzmir Narlıdere Narbel Yolu'nda istinat duvarı yeniden yapılıyor!

Narlıdere'de 2 Ocak'ta çöken Narbel Yolu'nun yeniden kullanılabilmesi için istinat duvarı yapımına başlandı. Ancak çevre sakinleri, göstermelik inşa edilen duvarın yine çökeceği görüşünü taşıyor.

İzmir'de Narbel Yolu'nun çökmesiyle gözler çevredeki gecekondulara çevrildi!

Narbel'de yolun çökmesinin ardından gözler buradaki gecekondulara çevrildi. Olası bir toprak kaymasında facia yaşanabileceğini belirten yöre sakinleri, "Biz de insan gibi yaşamak istiyoruz" dedi.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Narbel yolunda istinat duvarı çöktü!

Narbel Yolu, yüksek eğim nedeniyle güvenlik riski taşıdığı yönündeki uyarılar dikkate alınmadan 2008'de açıldı. Kocaoğlu'nun "İzmir'in en pahalı yolu" diye nitelediği yolda dün istinat duvarı çöktü

İnebolu'da 5 metrelik dalgalar yolu kapattı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde saatteki hızı 93 kilometreye ulaşan rüzgarla birlikte oluşan dev dalgaların yola attığı taşlar, araçlarda hasara neden oldu. Zafer Yolu Caddesi ulaşıma kapandı.

ODTÜ Yolu'nda gecekondu sorunu çözülemiyor!

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. Kriz 7 yıldır çözülemiyor.

Kamulaştırma neden yapılır?

Kamulaştırma, özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan kanuni bir yolu olarak tanımlanıyor. Peki, kamulaştırma neden yapılır?

Narbel yolu neden çöktü Haberi

Narbel yolu neden çöktü


AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Narlıdere'deki Narbel yolunda yaşanan çökmenin ardından bugüne kadar yapılan herşeyin yanlış olduğunun ortaya çıktığını söyledi. Çökme olan bölgeye giden Bilgi, yolun üzerindeki apartmanların durumunun da endişe verici olduğunu söyledi. Bilgi, "İmalat baştan sona mühendislik hatası. İstinat duvarı çökse bile yolun çökmemesi lazımdı. Bu güzergahta bulunan yolların ve diğer istinat duvarlarının da yeniden gözden geçirilerek kontrol edilmesi gerekir. Çünkü duvarlar çok ince yapılmış ve halkın can güvenliği tehlikede. Burada yaşayan ve yatırım yapan insanlar belediyelere güvenip gelmişler. Ama İzmir'in en pahalı yolu dedikleri yolun hali işte ortada. CHP'li hizmet anlayışı ortada. Ucuz imalatlarla bölgedeki halkın can güvenliği tehlikeye giriyor. İzmir'in en pahalı yolu bu şekildeyse gerisini düşünmek bile istemiyorum. Çok endişeliyim" dedi. 


"Facia yaşanabilir" 


Yolun...