15 / 05 / 2024

narlıdere imar planları

narlıdere imar planları

İzmir'in Narlıdere ilçesinin riskli alan olarak ilan edilen mahallelerinin kentsel dönüşüm planları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Narlıdere Belediyesi'nin imar planları ve dönüşüm projeleri protesto edildi!

Narlıdere Belediyesi'nin talebi üzerine Bakanlar Kurulu kararıyla "Riskli Alan' ilan edilen dört mahalledeki kentsel dönüşüm sürecinde tartışma çıktı.Topluluk, Başkan Batur gelene kadar ayrılmayacaklarını belirterek oturma eylemi yaptı.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

Narlıdere'de mahallelerinin kentsel dönüşüm planları mecliste!

İzmir'in Narlıdere ilçesinin riskli alan olarak ilan edilen mahallelerinin kentsel dönüşüm planları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar Abdül Batur, kentsel dönüşüm planlarını anlattı. Batur, Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2. İnönü, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlanan taslak planların detaylarını anlattı.

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

TOKİ İzmir Narlıdere imar planı askıda!

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Esas imar planları 2014 un Aralık ayında Narlıdere Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan dönüşümün zemin etütleri, jeolojik etütler gibi gereken tüm teknik çalışma tamamlandı.

narlıdere imar planları Haberi

narlıdere imar planları

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'in Narlıdere ilçesinin riskli alan olarak ilan edilen mahallelerinin kentsel dönüşüm planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Serter, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.  

CHP'li Serter, ''İzmir'in Narlıdere ilçesinin Narlı, Çatalkaya, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerinin 43 hektarlık bölümünün Bakanlığınız tarafından 2013 yılında riskli ilan edildiği bilinmektedir'' diye konuştu. 

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in soruları:
1- Narlıdere Belediyesi tarafından yeniden imar planları hazırlanan bölgenin riskli alan olduğu bilinmekteyken neden 7 yıldır riskin ortadan kaldırılmasına daire bir adım atılmamıştır?
2- Narlıdere'nin riskli bölgeleri için kısa vadede Bakanlığınız kentsel dönüşüm planları çevresinde yapacağı çalışmalar neler...