25 / 05 / 2024

narmanlı hanın sahibi kim

narmanlı hanın sahibi kim

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Narmanlı Han'daki 15/100 hissesini Eteksan Tekstil ve Erkul Kozmetik'e devretti. Konu ile ilgili yapılan resmi açıklama şöyle...

Narmanlı Han 57 milyon dolara satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO' nun restore etmek için 2001’de yüzde 15 hissesini satın aldığı ama projeyi gerçekleştiremeyip Narmanlı Ailesiyle davalık olduğu Narmanlı Han el değiştirdi...

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

narmanlı hanın sahibi kim Haberi

narmanlı hanın sahibi kim


Yapı Kredi Koray tarafından yapılan açıklama şöyle:


28 Ocak 2014 tarihindeki  özel durum açıklamasında belirtilen Narmanlı Han'daki, Şirketimiz adına kayıtlı 15/100 (540/3600) hissenin devri (davacılar Eteksan Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. ve  Erkul  Kozmetik San. ve Tic. A.Ş.' adına)...