06 / 05 / 2024

nart

nart

NART Sigorta ve Reasürans Brokerligi, portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmalI gibi projelere bir yenisini ekledi...

Nart Business Center kapılarını açtı!

Modern dekorasyonu, organizasyon mükemmelliği, bilgi güvenliği ve pratik tasarımlarıyla farklılaşan yeni nesil iş merkezi “NART Business Center” açıldı...

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gergef tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Nart tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Nart Business Center ile eOfis birleşti!

Hazır ofis, sanal ofis sektöründe konumlanan eOfis ile, aynı sektörde İstanbul'un en prestijli lokasyonlarından Levent POL Center'da hizmet veren Nart Business Center işbirliği yaparak güçlerini "Nart by eOfis" markası altında birleştirdi.

NART Sigorta kefalet sigortaları branşında danışmanlık hizmeti verecek!

126 ülkede iş ortaklarıyla faaliyet gösteren NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği kefalet sigortaları branşında NART Finans ve Mühendislik Sigortaları'ndaki uzmanlığını kullanarak aracılık ve danışmanlık hizmeti vermeye başlayacak.

NART'tan toplantı salonu ve hazır ofis!

İnşaat ve proje sigortaları konusunda uzman Alman VHV Grubu'yla da iş birikimini birleştiren NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, Dünya'da 126 ülkede iş ortaklarıyla faaliyet gösteriyor...

NART Business Center 300 dolardan başlayan fiyatlarla hizmet veriyor!

Levent Nart: "Modern çağda yaşayan insanın an itibarıyla değişen koşullara ayak uydurması ve fırsatları yakalayabilmesi gerekiyor. Tek günde ofis sahibi olma fikri işte bundan kaynaklanıyor." dedi

NART Business Center hizmet vermeye başladı!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, sigorta sektörü başta olmak üzere hazır ofis ihtiyacı olanlara NART Business Center ile hizmet vermeye başladı. Levent Nart, konuyla ilgili açıklama yaptı...

Levent Nart: İş dünyası hazır ofis tercih ediyor!

İstanbul Levent Kanyon AVM'ye komşu,metro bağlantılı NART Business Center, bütün teknik ofis ekipmanları ve tüm ofis hizmetleri (Telesekreter hizmeti, toplantı salonları) ile 5000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteriyor.

Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerligi, portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmalI gibi projelere bir yenisini ekledi.

Next Level NART güvencesiyle açıldı!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerligi, portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmalI gibi projelere bir yenisini ekledi...

Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, mevcut portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmall gibi önemli projelerine bir yenisini daha ekledi.

nart Haberi

nart

NART Sigorta ve Reasürans Brokerligi, portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmalI gibi projelere bir yenisini ekledi. Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon lira yatırım yapılan, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip Ankara'nın ilk karma projesi Next Level, nART NART güvencesiyle faaliyete başladı. NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği olarak inşaat şirketlerinin yanında yer alıp müşterilerine satın aldıkları sigorta ürünlerini karşılaştırma imkanı sunduklarını söyleyen NART Genel Müdürü Levent Nart, müşterileri için mevcut sigorta poliçesi analizini yaparak hasar kontrolü ve maliyet avantajı sağlayan sigorta programlarını hazırladıklarını belirtti. 


Star...