06 / 05 / 2024

Nasih Arkan

Nasih Arkan

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'de üst düzey yönetici ve Başkanlık Danışmanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan vefat etti.

Çiftçiler zengin olmak istiyorsanız size bir öneri daha. Ekin sonra arkanıza yaslanıp paranızı bekleyin

Çiftçilikten daha fazla para kazanmak isteyen vatandaşların ekmesi gereken bazı besinler var. İşte o besinlerden bir tanesi de meyan kökü...

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Yasa arkanızda! Kendi evinizi yapmak için devletten 200 bin TL! Prefabrik evde kaçırılmayacak destek!

Prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara devletten destek. 200 bin TL anında cebinizde. İşte detaylar!

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geldi! Markette görürseniz arkanıza bakmadan alın

Türkiye'de enflasyon rakamlarının yükselmesinin ardından zamların ardı arkası kesilmiyor. Çay, şeker ve ayçiçeği yağına gelen zamların ardından bu sefer de yumurtaya zam geldi. 30'lu yumurta kolisinin fiyatı 50 TL'ye dayandı. Eski fiyattan yumurta bulan vatandaşların ise kaçırmaması gerektiği belirt

Kurbanlık alacaklar dikkat! Koyunda bu eksiklik varsa arkanıza bile bakmadan kaçın

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte ibadetlerini yerine getirecek vatandaşlar da koyun ve dana alımlarını sürdürüyor. Kurbanlık alacak vatandaşlara yapılan uyarıda, hayvanın bir kulağının dahi eksik olması durumunda dahi satın alınmaması tavsiye edildi.

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yunus Emre Arkan tarafından kuruldu.

Rar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Rar Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu'nda Keremcan Arkan tarafından kuruldu.

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arkan tarafından kuruldu.

Arkanlar Asa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arkanlar Asa Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Avzer Serdar Arkan tarafından kuruldu.

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Khalatbarıtonekabonı, Mojtaba Dadgarı ve Saeed Aalı ortaklığında kuruldu.

Selbey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selbey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Arkan ve Yusuf Durmuş ortaklığında kuruldu.

Argev Geliştirme Evi Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Argev Geliştirme Evi Mühendislik Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Arkan tarafından kuruldu.

Nasih Arkan Haberi

Nasih Arkan
Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'de üst düzey yönetici ve Başkanlık Danışmanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan vefat etti. 73 yaşında olan Nasih Arkan'ın cenazesi bugün (Cuma) Şakirin Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Arkan için Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Nasih Arkan...