21 / 05 / 2024

NATO Radar Üssü

NATO Radar Üssü

Adana'daki NATO Radar Üssü olarak kullanılan tesis, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce engellilerin rehabilitasyonu için 5 yıldızlı tatil köyüne dönüştürülüyor

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Bakan Nebati’ye göre otomobil fiyatlarını 100 bin mükellef arttırdı! RADAR'a takıldılar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobil sektörünü olumsuz etkileyen kişilerin 100 bin olduğunu açıklarken, “RADAR’ımıza takıldılar” cümlelerini kullandı. İşte detaylar…

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Sabri Saltaş tarafından kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Nato Zirvesi öncesi altın fiyatları kaç lira?

Altının onsu haftanın üçüncü işlem gününe 1922 dolardan başladı. Peki Nato Zirvesi öncesi gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar? İşte 23 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Bitcoin dev yatırımcılarının radarında!

Son zamanlarda tuhaf hareketler yaşayan kripto para borsasının en büyük birimi Bitcoin dev yatırımcıların radarına girdi. 

Balıkesir Balya emlak yatırımcılarının radarında!

Sakin hayatı tercih edenlerin gözde ilçeleri arasında yer alan Balya, emlak yatırımcılarının da radarına girdi.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

NATO Radar Üssü Haberi

NATO Radar Üssü
Karataş İlçesi'ne bağlı Yemişli Köyü'nde 75 dönümlük arazide yer alan radar üssünü Adana Büyükşehir Belediyesi Engelli Konaklama Merkezi'ne dönüştürmek için çalışma yürüten Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 1957'de en büyük NATO (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü) Radar Üssü olarak kurulan tesislerin 10 yıl önce kapatıldığını, kullanım hakkının belediyeye verilmesiyle, buranın engelli ve yaşlı vatandaşlar için 5 yıldızlı sosyal tesise dönüştürüleceğini...