05 / 05 / 2024

Naturist Angelın giriş ücreti ne kadar

Naturist Angelın giriş ücreti ne kadar

Rodos Naturist Angel açıldı. Marmaris’in karşısındaki adanın limanına 18 kilometre mesafedeki Paradisi (Cennet) mevkisinde bulunan otele en çok ilgiyi otel açıldığından bu yana Türk ve İsrailli müşteriler gösteriyor.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank'tan flaş son dakika açıklaması! Peş peşe açıkladılar duymayan kalmasın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilerin desteklenmesi için Halkbank tarafından faizsiz kredi imkanı sağlanacağını duyurdu. Kısa bir süre sonra, faizsiz kredinin ayrıntıları da açıklandı.

Halkbank'tan süper müjde kısa süre önce geldi. Halkbank müşterisi olun olmayın bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilere Halkbank aracılığıyla faizsiz kredi imkânı sağlanacağını açıkladı. Faizsiz kredi haberinin detayları da çok geçmeden ortaya çıktı.

Altını olanlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kararı geldi

Bankaya haricen girişi olan ve altın girişi ardından açılan yabancı para türünden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihi itibari ile TL payı hesaplamasında dikkate  alınmaması hükmüne varıldı.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Doların tahtını sallayacak gelişme! 8 ülkeden ortak adım!

Başta Rusya’nın girişimleriyle BRICS ülkeleri nezdinde devam eden ve Suudi Arabistan’ın katıldığı ticarette “dolarsızlaşma” süreci, son olarak Arjantin ile Brezilya’nın da eklenmesiyle hız kazanıyor.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Naturist Angelın giriş ücreti ne kadar Haberi

Naturist Angelın giriş ücreti ne kadar


Yunanistan’ın Rodos adasında geçtiğimiz yıl çıplaklar oteli ‘Naturist Angel’ açıldı. Marmaris’in karşısındaki adanın limanına 18 kilometre mesafedeki Paradisi (Cennet) mevkisinde bulunan otele en çok ilgiyi otel açıldığından bu yana Türk ve İsrailli müşteriler gösteriyor. 


Otelin sahibi Nikiforos Alafuzos Türk müşterileri için, “Son derece rahat insanlar. Türkiye’den genellikle genç çiftler geliyor” cevabını verdi. Çıplaklar otelinde kalan Türklerin kimler oldukları sorumuza “mesleğin sırları” diyerek cevap vermeyen Alafuzos “Sadece çiftleri kabul ediyoruz”...