26 / 07 / 2024

Naturland favori dinlenme

Naturland favori dinlenme

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Favori pırlanta indirim festivali! Muhteşem kampanya başladı! 0,20 karat pırlanta ne kadar? 

Favori Pırlanta'da indirim festivali başladı. Tüm takılarda yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor. Peki 0,20 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,20 karat pırlanta yüzük kaç lira?

Yabancıların en favori 11 temettü hissesi!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu bu kez de yabancıların en favori 11 temettü hissesini açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

14 Şubat sevgililer gününe özel pırlantada dev indirim! Bu fırsatı kaçırmayın! Favori 2 Şubat 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe özel Favori pırlantada büyük indirim başladı. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? Pırlanta tektaş yüzük fiyatı kaç TL? 2 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altın tektaş yüzükler 1,193 liradan başlıyor! Yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Favori 2 Kasım 2022 fiyat listesi

En uyun altın tektaş yüzük arayanlar altın tektaş yüzüklerin fiyat listelerini araştırıyor. Favori'de altın tektaş yüzükler sadece 1.193 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Favori fiyat listesi 2 Kasım 2022.

Altın bilekliklerde yüzde yüzde 25'e varan indirim fırsatı! Kapış kapış satılıyor! Favori 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın bilekliklerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı başladı. Bileklik fiyatalarını gören herkes kapış kapış bu bileklikleri alıyor. Peki altın bileklikler ne kadar? İşte Favori altın bileklik fiyat listesi 25 Ekim 2022.

Beştaş yüzüklerde yüzde 25 indirim başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın! Favori 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Favori'de beştaş yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Hayalindeki beştaş yüzüklere sahip olmak istiyorsanız hemen Favori fiyat listesine bakın! İşte Favori beştaş yüzük fiyat listesi 19 Ekim 2022..

Altın zincirli bilekliklerde net yüzde 25 indirim! Dev fırsat başladı! Favori 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın zincirli bileklik arayanlar için Favori, net yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Peki Favori'de altın zincirli bileklikler kaç liradan başlıyor? Favori altın zincirlik bileklik fiyatı ne kadar? İşte Favori altın zincirlik bileklik 6 Ekim 2022 fiyat listesi.

Favori Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favori Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Ömer Kesman ve Selman Kesman ortaklığında kuruldu.

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir'de 206.5 milyon TL'ye dinlenme kampı ve arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit ve Altıeylül'de yer alan arsa ve 30 tesisli dinlenme kampını 206 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

PTT'nin satışa çıkardığı dinlenme ve eğitim tesisleri mecliste!

PTT tarafından satışa çıkarılan dinlenme ve eğitim tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Naturland favori dinlenme Haberi

Naturland favori dinlenme

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin iflasını istedi. İflas davası Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Dava başvurusunun geçtiğimiz 6 Kasım’da yapıldığı bildirildi.


ŞİRKET HALKA AÇIK

Favori Dinlenme Yerleri şirketi halka açık konumda. Yüzde 20’si Dokap Topluluğu Holding A.Ş. yüzde 18’i Cemil Çakmaklı’ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda.

Şirketin yönetiminde Çakmaklı’nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.


Kemer’de bulunan Naturland’in sahibi konumundaki Favori Dinlenme Yerleri uzun bir süreden beri ödenmeyen işçi paraları ila gündemde. Şirkete karşı açılmış çok sayıda dava bulunuyor. "Naturland Mağdurları" adı ile sosyal medya üzerinde hesaplar da...