03 / 05 / 2024

Nazif Tannur

Nazif Tannur

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Kurt tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Mengü Yapı Malzemeleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengü Yapı Malzemeleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Nazif Can Çenesiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Vizart Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizart Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Yavuzbilge tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Bulut tarafından kuruldu.

MAPA İnşaat'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek!

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek vereceklerini duyurdu.

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Kuledibi İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Dikle tarafından kuruldu. 

Nazif Tannur Haberi

Nazif Tannur

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti. 


"Antik Pub yerine kaçak gecekondu" 


MHP'li Nazif Tannur, İzmit Marina'da ihaleye verildikten sonra yıkılan Antik Pub'un yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu söyleyerek, "Antik Pub yerine seçimkondu yapılıyor" dedi. MHP'li Nazif Tannur ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti. Tannur açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yan kuruluşu Seka Park A.Ş.'ye ait olan Antik Pub ihaleye çıkarıldı. İhaleyi 15.400 TL veren AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet İspirlioğlu kazandı. Bina yıkılarak yerine mevcut kafe binası projelerine aykırı yapı ruhsatsız, kanunsuz ve usulsüz kaçak inşaat 'seçimkondu' inşaatı yapılıyor. 


YAPILAN...