08 / 05 / 2024

Nazilli eski hastane binası

Nazilli eski hastane binası

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binası yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

Sivas Eski Numune Hastanesi yıkıldı!

Sivas'ta eski Numune Hastanesi yıkıldı. Hastane'nin yıkımı planlandığı gibi gitmedi. Binanın yıkımı olduğundan hızlı gelişti vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Nazilli eski hastane binası Haberi

Nazilli eski hastane binası

Nazilli’de 60 yıl önce inşa edilen ve 4 yıl önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binaları yıkılmaya başlandı. Yıkım işlerini Nazilli Belediyesi üstlendi. Yıkım işlerinin bir ayda tamamlanacak.


Eski hastanenin yerinde anaokul, ilkokul ve BİLSEM olacak. İnşaatın ise 2019 yılında tamamlanması bekleniyor.


Hastanenin, Yeşil Mahalle’de yapılan 400 yataklı yeni yerine taşınmasından sonra 4 yıldır boş kalan ve kullanılmamaktan dolayı viraneye dönmüş eski binalarının yıkımına başlanması nedeniyle bir tören düzenlendi. 


Törene Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve mahalle sakinleri katıldı.


Anaokulu, İlkokul ve BİLSEM yapılacak

Yıkım işlemlerinin başlamasından önce...