06 / 05 / 2024

nazilli Karaçay kentsel dönüşüm

nazilli Karaçay kentsel dönüşüm

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediyenin 2015 yılı içerisinde yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alıcık: "Hem Karaçay Mahallesinde hem de Pınarbaşı Mahallesinde kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız." dedi.

Nazilli'de dönüşüm kapsamında yapılan konutlar açık artırma usulü ile satılacak!

Nazilli Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen konutlar, açık artırma usulü ile satılacak. Alıcık, " Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü kendi imkanlarımızla yapıyoruz" dedi.

Nakliyecilerde kentsel dönüşüm mesaisi başladı! Firmalar 1 ay sonraya gün veriyor!

Ülkemizde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği nakliye firmalarına yaradı. Artan taleplere bağlı şekilde 1 ay sonrasına gün veren bile var...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Ayçiçek yağı buğday ve şekerden sonra bir yasak daha! Pirinç de kara listeye girdi

Market raflarında eksildikçe fiyatları artan ve stoklarda tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan gıda ürünlerine bir bir yasaklama kararı geliyor. Ayçiçek yağı, buğday ve şekerden sonra pirinç de kara listeye alındı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Osmaniye'deki beton santralinin çevresel etkileri mecliste!

Osmaniye ili Merkez Karaçay Mahallesi'nde bulunan beton santralinin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Nazilli'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Nazilli 1. İcra Dairesi, Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde bulunan arsayı TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

nazilli Karaçay kentsel dönüşüm Haberi

nazilli Karaçay kentsel dönüşüm

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediyenin 2015 yılı içerisinde yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


Nazilli'yi üniversite ve organize sanayi şehri yapmak için çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini söyleyen Başkan Haluk Alıcık, Nazilli'yi jeotermalle tanıştırmak istediklerini özellikle vurguladı. Büyükşehir yasasından olumsuz etkilenmelerine rağmen bunun arkasına sığınmadan Belediye çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Alıcık, 2014 yılından itibaren gerçekleştirdikleri hizmetler ve projeleri anlattı. Sözlerine Nazilli'yi üniversite şehri yapacaklarından bahsederek başlayan Başkan Haluk Alıcık, yeni bir kampus yaparak ilçedeki öğrenci sayısını artırmayı planladıklarını ifade etti. Alıcık, "Ben her konuşmamada Nazilli'yi üniversite şehri yapacağımdan bahsediyorum. Nazilli'de 12-14 bin arası öğrenci eğitim görüyor. Adnan menderes Üniversitesi ile görüşmelerimiz sürüyor ve sona yaklaştık. Sümer kampusünde kullanmadığı her bölgeyi bize verecekler. Bizde Belediye olarak elimizi...