06 / 05 / 2024

Nazilli Naz-Kent 6. Etap hak sahipleri

Nazilli Naz-Kent 6. Etap hak sahipleri

Nazilli Belediye Başkanlığının mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik başlattığı Naz-Kent Projesinde 6. Etaba gelindi.

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Depremin yaraları sarılıyor! Hatay’da ‘İGSAŞ Yaşam Kent’ açıldı!

 İGSAŞ, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden en fazla etkilenen illerden Hatay'ın İskenderun ilçesine toplam 213 konteynerlik İGSAŞ Yaşam Kent kuruldu.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Türkiye Petrolleri Adıyaman'da 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Adıyaman'da 1342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından toplamda 1.342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 6.500 konutluk dev kentsel dönüşüm start aldı! Mega kent için tarihi gün!

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Nazilli Naz-Kent 6. Etap hak sahipleri Haberi

Nazilli Naz-Kent 6. Etap hak sahipleri

Nazilli Belediye Başkanlığının mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik başlattığı Naz-Kent Projesinde 6. Etaba gelindi. Dallıca Mahallesi Eğrek Mevkiinde yapımlarına başlanacak olan 32 dairenin hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.


Nazilli Belediyesi güvencesi ile Nazilli Belediyesi tarafından Dallıca Mahallesi Eğrek Mevkiinde yaptırılacak Naz-Kent 6. Etap konutlarının hak sahipleri Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi. Projenin hazırlanması aşamasından sonra rekor düzeyde başvurunun yapıldığı Nazkent 6. Etap dairelerinin hak sahiplerini belirlemek için uygun şartları taşıyan 73 kişi arasında yapılan kura çekilişinde ilk iki hak sahibini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık belirlerken 6. Etabın hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Dairelerin kişilere toplam maliyeti 87 bin TL


Nazilli Dallıca Mahallesi Eğrek...