02 / 05 / 2024

Nazir Taşdan

Nazir Taşdan

Nata Mimarlık Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile Güngören'de, Nazir Taşdan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı!

Mega kent İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı... İşte Prof. Dr. Celal Şengör'ün o açıklamaları...

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

MediaMarkt’ta Ramazan kampanyası! Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a indirim! 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyaç duyulan tüm teknolojik aletler MediaMarkt’ta kampanyaya girdi. İşte detaylar...

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Ev taşıma fiyatlarındaki artış şok yaşattı! İstanbul’dan kaçanlar en çok bu şehirlere akın etti!

Son dönemlerde yaşanan kira artışları başta olmak üzere ekonomik zorluklar nedeniyle İstanbul’dan kaçış başladı. Peki geçtiğimiz sene Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’u terk edenler en fazla hangi şehirlere taşındı?

Kameralara taş çıkaran Samsung Galaxy A73 A101 ve Carrefoursa'dan sonra hepsiburada'da! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A73, A101 ve Carrefoursa'dan sonra şimdi de hepsiburada'da satışta! Peki, Hepsiburada'da satışa sunulan Samsung Galaxy A73 fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Nazir Taşdan Haberi

Nazir Taşdan

Nata Mimarlık Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te, Nazir Taşdan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Nata Mimarlık Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MİMARLIK VE YAPI  1-Şirket piyasada faaliyet gösteren mağazalar,alışveriş merkezleri,marketler,süpermarketler içinde ve dışında her türlü dekorasyon tasarımlar raf sistemleri alım satımı uygulama işleriyle iştigal edebilir. 2-Şirket her türlü yapıların mimarlık işleri ile iç ve dış dekorasyonlarını yapabilir,yaptırabilir. 3-Şirket konusuyla ilgili bütün ihalelere katılabilir,alınan ihaleleri başka firmalara devredebilir. 4-Şirket her türlü inşaat yapı dekorasyon nalburiye malzemeleri alım satımı ithali ve ihracı işleri ile prefabrik elemanları için her türlü malzemelerin alım satımı ithalatını ve ihracatını yapabilir. 5-Şirket her türlü inşaat müteahhitliği ve alt müteahhitlik yapmak,kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve...