09 / 05 / 2024

Nazkent-2. Etap teslimleri

Nazkent-2. Etap teslimleri

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Babacan Premium'da 2. Etap teslimleri yapıldı!

Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında gerçekleştirildi.

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Livera Homes'ta 2. etap satışları başladı!

Dilerseniz hemen teslim, dilerseniz topraktan ev sahibi olabileceğiniz Livera Homes'ta 2. etap satışları başladı. 2. etap teslimleri 18 ay sonra yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap teslimleri Pazartesi başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap'taki 472 adet konutun teslimi için geri başladı. Teslimler 3 Eylül'de başlayacak...

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri sona eriyor!

797 adet iş yerinin bulunduğuTOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Bursa Keles 2. Etap projesinde yer alan konutların teslimleri 22 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Nazkent-2. Etap teslimleri Haberi

Nazkent-2. Etap teslimleri


Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi. 

Nazilli Belediyesi önünde düzenlenen törenle evlerinin anahtarlarını alan vatandaşların sevinci gözlerinden okundu. Evlerine kavuşmuş olmanın sevincini yaşayan daire sahipleri anahtarlarını Nazilli Belediyesi tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile aldılar. 


Nazilli Belediyesinin mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik NAZKENT-1 projesi ile yaptığı 64 konutun ardından gelen talep ve istek üzerine 162 konutluk NAZKENT-2 projesini hayata geçirmişti. NAZKENT-2 konutları için başvuruların tamamlanmasının ardından 2011 yılı Kasım ayında temeli atılan 162 dairenin Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile de daire sahipleri dairelerini belirlemişti. 100 metrekare alana sahip 3+1...