06 / 07 / 2024

ne kadar yatırım teşvik belgesi alındı

ne kadar yatırım teşvik belgesi alındı

Teşvik belgelerine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Ekonomi Bakanlığı, 2015 Eylül ayında toplam 4 milyar 192 milyon TL tutarında yatırım öngörülen 261 teşvik belgesi alındığını açıkladı.

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! İkramiyeler ne zaman yatırılacak, dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak?

Kurban Bayramı ikramiyeleri için geri sayım başladı. Peki emeklilerin bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Dul ve yetimler ne kadar kurban bayramı ikramiyesi alacak? 

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Altın, borsa, dolar.... Hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Piyasalar hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcılar da hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

ne kadar yatırım teşvik belgesi alındı Haberi

ne kadar yatırım teşvik belgesi alındı

Ekonomi Bakanlığı, 2015 Eylül ayında toplam 4 milyar 192 milyon TL tutarında yatırım öngörülen 261 teşvik belgesi alındığını açıkladı. Teşvik belgelerine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Geçen yıl aynı ayda 333 belge verilmesine karşüık, bunların toplamı 3.3 milyar TL seviyesindeydi. 2015 Eylül ayında alman belgelerden 17'si yabancı sermaye, 244'ü yerli sermaye için verildi. 


BMC'den zırhlı araç Vodafone'dan altyapı yatırımı 


Listede bazı dikkat çekici yatırımlar yer aldı. TÜBİTAK BİLGEM, Kocaeli'nde Ar-Ge'ye dayalı yüksek güçlü lazer laboratuvarı için 105.8 milyon TL'likyatınmteşvikbelgesi aldı. 28.9 milyon TL'lik makine ithalatı öngörülen yatırımda, 50 kişi istihdam edileceği belirtildi. BMC, İzmir'de zırhlı araç üretim modernizasyon yatırımı için 30.6 milyon TL düzeyinde yatırım için belge aldı. Vodafone da 122.2 milyon TL'lik altyapı yatırımı için teşvik belgesi aldı. Emaar gayrimenkul...