06 / 05 / 2024

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları adres

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları adres

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Hastanelere personel alınıyor! Başvurular başladı

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru paylaşıldı. Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alımı yapılacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kuaför eli değmiş gibi! Fakir Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Soğuk kış günlerinde saçları kurutmak çok önemli. Fakir Saç Kurutma Makineleri ile saçınızı ister kurutun, ister şekillendirin. Üstelik yıpratmadan ve hırpalamadan. Peki, Fakir Saç Kurutma Makineleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Fakir saç maşası ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir saç maşası fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları adres Haberi

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları adres

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.


Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi iş konusu; Seyahat acenteleri kurmak ve seyahat acenteliğinin gerektirdiği her türlü işleri ifa etmek ve 20.09.2012 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi adres: Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi, Kemeraltı Caddesi,...