19 / 05 / 2024

necdet uysal Reşitköy Barajı takip

necdet uysal Reşitköy Barajı takip

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçenin 50 yıllık özlemi olan Reşitköy Barajı projesinin takipçisi olacaklarını söyledi..

Kira hukukumuza göre kiracıyı tahliye edebilmek için haklı sebepler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zamları nedeniyle tartışmalar devam ederken, Sinop Barosu avukatlarından Esat Özel kira hukukumuza göre kiracıyı tahliye edebilmek için haklı sebepleri yazdı. İşte detaylar...

iPhone 15'te fiyat artışı: Diğer modellere göre daha yüksek!

iPhone 15, Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması planlanan bir telefon ve fiyatı diğer modellere göre daha yüksek olacak gibi görünüyor.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Ruhsar Pekcan: Haziranda ihracatımız mayısa göre yüzde 35 yükseldi!

Haziran ayı ihracat rakamlarını açıklayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Haziranda ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15.8 artarak 13 milyar 469 milyon dolara çıktı, mayısa göre de yüzde 35 yükseldi" dedi.

REIDIN Emlak Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 5.62 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış gösterdi...

Uzungöl'de süre bugün doldu! Yıkım başlamadı!

Çaykara'da imar kirliliği tartışmaları yaşanan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre doldu. Yıkımına karar verilen 118 yapı sahibinin yapıları tahliye etmeleri bekleniyor.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Mevlüt Uysal: Gökdelenlerin yükselmemesi için mücadele edeceğiz!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yatay mimariyi daha doğru bulduğunu ifade eden Uysal, binaların çok aşırı yükselmemesi için mücadele edeceklerini belirtti. 

Balıkesir Reşitköy Barajı ihalesi 19 Ocak'ta!

Burhaniye Reşitköy Barajı ihale tarihi 19 Ocak 2017 Perşembe günü olarak belirlendi. Resmi olarak yayınlanan ilan da, açık ihale usulü ile yapılacağı belirtilen “Balıkesir Reşitköy Göleti İnşaatı” sözleşme yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde yer teslimi yapılarak 1450 gün içerisinde bitirilecek.

Necdet Uysal, Balıkesir Burhaniye'deki konut projelerini anlattı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye bünyesinde yapımı devam eden ve planlanan sosyal konut ve konut projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre site yönetimi nasıl olmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez sitelerde yönetim sürecinin işleyişi konusunu kaleme aldı. İşte, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre site yönetimi....

necdet uysal Reşitköy Barajı takip Haberi

necdet uysal Reşitköy Barajı takip

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçenin 50 yıllık özlemi olan Reşitköy Barajı projesinin takipçisi olacaklarını söyledi. Burhaniye'de geniş bir alanın sulanmasına katkı sağlayacak ve yat limanının dolmasının önüne geçecek olan Reşitköy Barajı projesi için çalışmalar başladı. Başkanı Uysal, "Yapımı planlanan baraja ait havzaları besleyen derelerden olan Karadere'de inşa edilen tersip bentleri, bu kesimde yukarı havza ıslahını büyük ölçüde sağladı. Karadere mahallesinin taşkınlardan korunmasını sağlayacak inşaat işinin etüt çalışmalarının yürütülüyor olması bizleri ve yöre halkını memnun ediyor" dedi. Yıllarca yapımı hayal edilen baraj inşaatının gelecek dönemde başlayacağını ve tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını dile getiren Başkan Uysal, "Yaklaşık 50 yıl önce gündeme gelen ve o zamandan bu yana devamlı ne zaman yapımına başlanılacağı konuşulan Reşitköy Barajı'nın inşa edilmesi için Orman ve...