17 / 05 / 2024

Necip Çakır kimdir

Necip Çakır kimdir

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Çakır, enerji üretiminde yerli kaynak payının, 2018 sonuna kadar yüzde 8 artırılarak yüzde 35'e çıkarılması hedefinin makul ve gerçekleştirilebilir olduğunu söyledi.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Necip Nasır: Kemeraltı özel kanunla kurtarılsın!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, “Ekonomiyi canlandıracak bu değerimizi, tarihi çarşımızı İzmir’e kazandırmak zorunluluktur” dedi

Çakır Teknoloji Yatırım İnşaat Otomativ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Teknoloji Yatırım İnşaat Otomativ Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yunus Yıldız tarafından kuruldu.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Necip Çakır kimdir Haberi

Necip Çakır kimdir


Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Çakır, enerji üretiminde yerli kaynak payının, 2018 sonuna kadar yüzde 8 artırılarak yüzde 35'e çıkarılması hedefinin makul ve gerçekleştirilebilir olduğunu söyledi. 


Onuncu Kalkınma Planı kapsamında belirlenen Yerli Kaynaklara Dayalı Enerji Üretim Programı Eylem Planı'nı değerlendiren Çakır, eylem planında ortaya konulan hedeflerin, devam eden projelerle gerçekleştirilebileceğini belirtti. 


Fiyatı ucuzladığı için kullanımı yaygınlaşan rüzgar santralleri ve güneş enerjisinin de hedeflere hizmet edeceğini ifade eden Çakır, "Kömür madenleri ile ilgili gerçekleştirilen iş güvenliğini sağlamaya yönelik önlemlerin maliyet arttırıcı etkisi, bu süreçte bir engel haline gelebilir. Bu anlamda yapılacak bir düzenleme, kömürdeki ve dolayısıyla yerli kaynaklara dayalı enerji üretimindeki artışı kolaylaştırabilir" diye konuştu. 


Önceki yıllarda da planların yapıldığını ancak uygulama konusunda sıkıntılar yaşandığını dile getiren...