29 / 04 / 2024

Necip Kalkan kentsel dönüşüm projeleri

Necip Kalkan kentsel dönüşüm projeleri

Ak Parti Karabaglar Belediye Başkan adayı Aşık Veysel Mahallesinde yer alan mobilya sektörüne kentsel dönüşüm kapsamında özel projelerimiz olacak. 23 mahalle de yerinde kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz dedi...

Dirençli şehirler için 81 ile kentsel risk kalkanı modeli geliyor!

AK Parti, yerel seçim beyannamesindeki "dirençli şehirler" oluşturma hedefiyle belediye yönetimlerini kentsel dönüşüm konusunda seferber edecek. Kentleri ekonomik ve doğal riske karşı koruyacak olan "Kentsel Risk Kalkanı" modeli tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacak.

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

Kentsel dönüşümde yeni dönem başladı!

TAPU ve imar kanunlarında değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, "Bu kanunla Türkiye'de kentsel dönüşümde yeni bir sürece girildi" dedi.

İzmir, kentsel dönüşümle sağlıklı konutlara kavuşacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm gecikmemeli, yoksa vebali büyük olur dedi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Kentsel dönüşüm için harekete geçilecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Kentin ihtiyacı olan nitelikli konutların yapımı kentsel dönüşümle hız kazanacaktır'' diye konuştu.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşmeli!

Çanakkale'de art arda meydana gelen depremler İzmir'de de kendini hissettirirken, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır da birinci derecede deprem kuşağı içinde yer alan İzmir'in merkezi başta olmak üzere; büyük çoğunluğun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde herkes üzerine düşeni yapmalı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Karşıyaka Kent Konseyi ve Karşıyaka ODTÜ Mezunları Derneği tarafından düzenlenen seminerde konuştu. Nasır, kentsel dönüşümün öneminin arttığına dikkat çekti.

Necip Nasır: Ege'de kentsel dönüşüm acilen başlamalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı (MÜFED) ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, son dönemde Marmara ve Ege Denizi'nde yaşanan fay hareketlerinin ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını söyledi.

Necip Kalkan kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Necip Kalkan kentsel dönüşüm projeleri

KARABAĞLAR ilgili proje ve hedeflerini hukukçular ile paylaşan Ak Parti Karabaglar belediye Başkan adayı Necip Kalkan, 99 proje ile İzmir'in en modern ve çağdaş ilçesinin temellerini atacaklarını açıkladı. Karabağlar'm her türlü sosyal imkanlardan yoksun olduğunu dile getiren Necip Kalkan, "Yüzölçümü bin km2 olan ve 110 bin hanenin bulunduğu ilçe de gençlik merkezi yok, spor merkezleri yok, Sinema yok, Sosyal donatı alanları yok. Bir tek otoparkı yok. Çarpık yapılaşma çok. Meydanı olmayan tek ilçe. Burada iki ayrı Karabağlar var" diye konuştu. 


Kentsel dönüşüm projesi 


Çalıkuşu, General Asım Gündüz mahallesinden geçen ve Buca'ya kadar giden metro hattı yapılacağını ve yine ilk kez tramvay yapılacağını aktaran Kalkan, şöyle devam etti: "Aşık Veysel Mahallesinde yer alan mobilya sektörüne kentsel dönüşüm kapsamında özel projelerimiz olacak. 23...