20 / 05 / 2024

necmi yapınca

necmi yapınca

Ticaret Borsası Başkanı Necmi Yapınca Erzincan'ın turist ve yatırımcı beklediğini söyledi...

Hazinenin döviz olarak yaptığı borç miktarı 3,8 trilyon lirayı buldu!

Merkezi yönetim dış borçlarının yanı sıra, iç borçlanmasını da dövize dayalı yapınca yüksek oranda dolarizasyon yaşanmaya başladı. Dış borçlarla birlikte Hazine’nin toplam dövizli borç stoku 3 trilyon 772 milyar liraya ulaştı. Toplam borç stokunun yüzde 67,1’i ise dövize dayalı.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Suudi Arabistan uyarı yapınca brent petrol fiyatları ne oldu? 

Dünyanın önde gelen petrol üreticilerinden Suudi Arabistan’ın açıklamaları, petrol fiyatlarının artmasına neden oldu.

Mirasta intikal ne demek? İntikal yapınca ne olur?

Miras ve intikal konusu pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. Mirasta intikal işleminin nasıl yapıldığı sık sorulan sorulardandır. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

ESK indirimlerini gören koşuyor! Bu kez burger ve kasap köfteye akın var! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu (ESK) indirimlerini gören koşuyor! Birçok üründe indirimlerini koruyan kurum bu kez burger ve kasap köftede indirim yapınca vatandaş akın etti. İşte ESK 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik!

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Küçükkaya tarafından kuruldu. 

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Riskli yapı nedir?

6306 sayılı Kanun uyarınca riskli yapılar öncelikle malikleri tarafından tespit ettirilir. Anayurt Gazetesi köşe yazarı M. Yahya EFE bugünkü yazısında riskli yapılara değindi. İşte M. Yahya EFE'nin riskli yapılar yazısı...

Gürpınar'ın çehresi Selçuklu mimarisi yapılarla değişecek!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gürpınar Belediyesince hazırlanan proje kapsamında ilçe merkezinde yıkılan 47 eski yapının yerine Selçuklu mimarisi tarzında iş yerleri yapılacak.

İzmir'e ikinci şehir hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

necmi yapınca Haberi

necmi yapınca


Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat ile Ticaret Borsası Başkanı Necmi Yapınca Erzincan'a yatırımcı ve turist beklediklerini söyledi. Yapınca bölgenin borsası olmak istediklerini sözlerine...