02 / 05 / 2024

Nef Bahçelievler satışları

Nef Bahçelievler satışları

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Benesta Podio Bahçelievler 120 ay vadeyle ön satışta! 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde ön satış süreci tüm hızıyla devam ediyor. Projede 120 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

Nef Bahçelievler satışları Haberi

Nef Bahçelievler satışları


Timur Gayrimenkul, Kağıthane, Bahçelievler ve Sancaktepe'deki projeleri için ön talep topluyor. Nef Bahçelievler projesi bu ay içerisinde satışa sunulacak.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Nef Bahçelievler projesinde 1000'den fazla konut planlandı. Kale Outlet AVM'ye yakın konumda bulunan Nef Bahçelievler projesi, Real Meydan AVM'nin yerine yapılıyor.



44 bin metrekare alanda hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi, Merter Tekstil Merkezi metro durağının yanında yer alıyor. Konut ve ticari birimlerin olacağı Nef Bahçelievler projesi 2018'in sonunda teslim edilecek.


Nef Kağıthane 4 projesi, Nef Kağıthane 3 ve Nef Kağıthane 11 projelerinin arasında, Ofishane'nin karşısında yer alıyor. Axis İstanbul'a yakın konumda olan Nef Kağıthane 4 projesinde çeşitli büyüklüklerde 1+1 ve 2+1 daireler olacak.



Anadolu yakasında ilk proje: Nef Sancaktepe



Nef Sancaktepe, Timur Gayrimenkul'ün İstanbul Anadolu...