02 / 05 / 2024

Nef Efsane Cuma

Nef Efsane Cuma

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef, üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor. Firma geçtiğimiz sene Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atmıştı.

Bakanlık harekete geçti! 'efsane cuma', 'şahane kasım', 'şahane cuma' sloganları mercek altında!

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'de kasım ayında  'şahane kasım', 'efsane cuma', 'şahane cuma' gibi sloganlar kullanılarak yapılan indirim kampanyalarını mercek altına aldı.

Beko’da efsane Cuma kampanyası! 30 Kasım’da bitiyor! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Beko’da 30 Kasım’a kadar devam edecek olan efsane Cuma kampanyası kapsamında beyaz eşya fiyatlarında muhteşem indirimler var. Beko’da indirimlere ek olarak kasada 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Beko 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Efsane Cuma'ya özel Atasay'da seçili altın ve pırlantalarda dev fırsat! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Efsane Cuma indirimleri Atasay'da da başladı. Seçili altın ve kolyelerde dev fırsat sizleri bekliyor. Peki altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? Altınbaş 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Philips markalı ürünler Hepsi Burada’da indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’nın 25 Kasım’a kadar devam edecek efsane Cuma indirimleri kapsamında indirime giren efsane markalar arasında Philips de var. Philips’in en sevilen ürünlerinden Airfryer fritöz 8 bin 299 liraya satışa sunuldu. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Hepsi Burada’da efsane Cuma heyecanı bugün başlıyor! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’nın heyecanla beklenen Efsane Cuma kampanyası bugün başlıyor. 21 Kasım ile 25 Kasım arasında yaşanacak alışveriş festivali ve çılgın indirimleri kaçırmayın. İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

İnternetten alışveriş yaparken dikkat… İndirim oyununa gelmeyin!

Kasım ayı, e-ticaret sektörü için “Bekârlar Günü”, “Efsane Cuma, Black Friday -(Kara Cuma)” ve “Siber Pazartesi” kampanyalarıyla bir alışveriş sezonuna dönüştü. Aralık ayına geldiğimizde ise yeni yıl kampanyaları başlayacak. İndirim dönemlerinde alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken önemli nokt

Efsane cuma indirimleri başladı! Oppo A16 cep telefonuna dev indirim geldi! İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Oppo A16 cep telefonu Hepsiburada'da indirime girdi. Peki Hepsiburada'da Oppo A16 ne kadar, kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Her yıl milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını almak için liste yapıp beklediği Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu yıl hangi güne denk geldiği belli oldu. Peki, Black Friday indirimle

Altınbaş'tan çılgın efsane cuma indirimi! Altında dev fırsat! 1 Kasım 2022 Altınbaş fiyat listesi

Altınbaş'ta tüm altın takılarda efsane cuma indirimi başladı. Altın kolye, yüzük, küpe ve bileklilerde yüzde 48'e varan kampanya sizleri bekliyor. Peki Altınbaş'ta altın küpe, yüzük, kolye ve bileklikler ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 Altınbaş fiyat listesi.

Bakanlık'tan 'Efsane Cuma' indirimleri için flaş uyarı! Dolandırılmayın!

Tüm dünyada heyecanla beklenen "Efsane Cuma" indirimleri dört gözle beklenirken, Ticaret Bakanlığı'ndan flaş bir açıklama geldi! Bakanlıktan, indirim kampanyalarına dönük tüketicilerin dikkatli olması gereken durumlar ile satıcı ve sağlayıcıların uyması gereken kurallara ilişkin bir uyarı yapıldı.

Şahane Cuma indirimine Bakanlık ayarı! Mağduriyete karşı dikkat

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Kasım ayı indirimleri için geri sayım sürüyor. Ancak Efsane Cuma indirimleri öncesi Ticaret Bakanlığı ‘şahane’ ve ‘efsane’ gibi adlarla düzenlenen indirim kampanyalarına ilişkin vatandaşlara uyarı yapıldı.

Kasım'da indirime girecek olan Airfryer modelleri... İşte efsane cuma fırsatları... İşte 25 Kasım fiyat listesi

Kasım ayına girmemize birkaç gün kaldı. Efsane, muhteşem ve büyük Cuma indirimleri Kasım ayının 25’inde start alacak.

Nef Efsane Cuma Haberi

Nef Efsane Cuma

Nef ilk defa satışa çıkaracağı Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek Efsane Cuma’ya özel olarak farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları da avantajlarla sunacak. Hepsiburada platformu üzerinden ulaşılabilecek ve sadece bu güne özel sunulacak Nef fırsatları, 300 bin liraya varan indirimlerle müşterilerle buluşacak.

Nef’in beklenen en yeni şehir merkezi projesi Nef Ortayaka

Nef’in uzun süredir beklenen, Avrupa yakasındaki şehir merkezi projesi Nef Ortakaya Haliç'e 5 dakika mesafede bulunuyor. Şehir merkezinde bir yaşam seçeneği sunan ve dünyaca ünlü, ödüllü Türk mimar Emre Arolat imzası taşıyan proje, lansman öncesinde Hepsiburada müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Nef Ortayaka’da yer alan 1 oda 1 salon daireler, Efsane Cuma’da 50 bin liraya varan indirimlerle satışa sunulacak.

Türkiye’nin ilk markalı arsaları,...