09 / 05 / 2024

Nef hepsi burada ev

Nef hepsi burada ev

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Hepsi Burada Oppo A74'ü uygun fiyata çekti! İşte fiyatı ve özellikleri 

2021 yılında piyasaya sürülen Oppo A74, Hepsi Burada'da uygun fiyata düştü. Fiyat performans ürünü olan Oppo A74 ile ilgili detaylı bilgiye haberimizi okuyarak sahip olabilirsiniz. İşte fiyatı ve özellikleri

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'dan uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 11 pro satışa çıktı

Redmi Note 11 Pro Xiaomi'nin amiral gemisi cep telefonu Hepsi Burada'da satışa sunuldu. Bir çok teknolojik özelliği ile dünya pazarında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Xiaomi Note 11 pro'nun fiyat listesi ve özelliklerini haberimizden okuyabilirsiniz

Hepsi Burada'da Huawei Nova 9 SE uygun fiyata

Nova 9 SE, Full HD+ OLED ekranıyla dikkat çeker. Bu ekran, canlı renkler, iyi bir kontrast oranı ve keskin ayrıntılar sunar. Film izlemek, oyun oynamak veya internete göz atmak için ideal bir ekran deneyimi sağlar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada ile babanıza en özel olduğunu hissettirin! Samsung Galaxy A54 fırsatını kaçırmayın

Samsung Galaxy A54 Hepsi Burada farkıyla satışa çıktı. Haziran ayı avantajlarını kaçırmak istemeyenler ve telefonunu yenilemek isteyenler, HD çözünürlük ve sekiz çekirdekli Samsung Galaxy A54 telefonun detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Hepsi Burada, internet sitesinde yayınladığı beyaz eşya kampanyaları ile gündeme geldi. Şimdi de Vestfrost VF 90 90 lt büro tipi mini  buzdolabına uyguladığı indirim ile vatandaşın ilgisini çekti. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi Haziran fiyatlarında indirim! Hepsi Burada'dan avantajlar sizi bekliyor

Arzum iyonlu saç kurutma makinesi küçük ev aletleri kategorisinde bir evin olmazsa olmazları arasında. Hepsi Burada'nın web sitesinden yapılacak alış verişte uygun fiyata sahip olacağınız Arzum iyonlu saç kurutma makinesinin fiyatı ve özellikleri haberimizde. 

Çamaşırlarınız ona emanet! Windsor çamaşır makinesinde Haziran tarifesi

Hepsi Burada, fiyat performans ürünleri listesinde, Windsor WS 2912 çamaşır makinesi bulunuyor. Özeliklerinin yüksel olup fiyatının düşük olması vatandaş tarafından tercih edilme sebebi oluyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Nef hepsi burada ev Haberi

Nef hepsi burada ev

Nef ilk defa satışa çıkaracağı Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek Efsane Cuma’ya özel olarak farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları da avantajlarla sunacak. Hepsiburada platformu üzerinden ulaşılabilecek ve sadece bu güne özel sunulacak Nef fırsatları, 300 bin liraya varan indirimlerle müşterilerle buluşacak.

Nef’in beklenen en yeni şehir merkezi projesi Nef Ortayaka

Nef’in uzun süredir beklenen, Avrupa yakasındaki şehir merkezi projesi Nef Ortakaya Haliç'e 5 dakika mesafede bulunuyor. Şehir merkezinde bir yaşam seçeneği sunan ve dünyaca ünlü, ödüllü Türk mimar Emre Arolat imzası taşıyan proje, lansman öncesinde Hepsiburada müşterilerine özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Nef Ortayaka’da yer alan 1 oda 1 salon daireler, Efsane Cuma’da 50 bin liraya varan indirimlerle satışa sunulacak.

Türkiye’nin ilk markalı arsaları,...