02 / 05 / 2024

NEF iş yatırım ihracat

NEF iş yatırım ihracat

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Netcore Bilişim Hizmetleri tarafından kuruldu.

Koronavirüs emlak yatırımının yönünü değiştirdi!

Koronavirüs nedeniyle yatırımın yönünün değiştiğini kaydeden MEDU Yatırım Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Duran Celbiş, önceden şehir içi yatırım fırsatları aranırken şimdilerde kent dışı arazi yatırımlarının arandığını belirtti.

Bakanlığın verdiği yatırım teşviki TBMM gündeminde!

Bakanlığın bir şirkete verdiği yatırım teşviki meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çokal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

NEF iş yatırım ihracat Haberi

NEF iş yatırım ihracat

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. (TİMUR GAYRİMENKUL veya NEF)’nin İş Yatırım Menkul Değerler (İŞ YATIRIM) aracılığı ile gerçekleştirdiği 2. tertip tahvil ihracı, yatırımcıların yoğun ilgisi nedeniyle, ilan edilen ihraç miktarının %50 oranında artırılması ile 6 Ekim 2015 tarihinde sonuçlandı. 50.000.000.-TL olarak hedeflenen ihraçta, bireysel ve kurumsal nitelikli yatırımcıların yoğun ilgisi nedeniyle, ihraç miktarı 75.000.000.TL’ye artırıldı. 27 Mayıs 2015 tarihinde, 50.000.000.-TL büyüklüğünde ihraç edilmesi hedeflenen ilk tahvil ihracı da, yatırımcılardan iki katı talep görerek 100.000.000 TL olarak sonuçlanmıştı.


Sermaye Piyasası Kurulu, TİMUR GAYRİMENKUL’ün 300.000.000.-TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç başvurusunu 14 Mayıs 2015 tarihinde onaylamıştı. Bu kapsamda NEF, İŞ YATIRIM aracılığı ile ilki 25 Mayıs 2015 tarihinde 100.000.000.-TL tutarında, ikincisi 6 Ekim 2015 tarihinde 75.000.000.-TL tutarında olmak üzere toplam 175.000.000.-TL...