29 / 04 / 2024

nef kampanya

nef kampanya

Nef, patentli keşfi “Foldhome” konseptini bir adım ileriye taşıyor. Paylaşım ekonomisini gayrimenkul sektörüne taşıyan Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile Nef müşterileri artık şehrin onlarca farklı lokasyonunda bulunan Nef projelerini kullanabilecek.

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

Nef'ten THY kampanyası!

Nef, ev sahibi olmak isteyenleri uçuracak bir kampanyaya imza attı. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi THY ile güç birliği yapan Nef, Miles&Smiles üyelerini 5 bin mil karşılığında 15 bin TL, 10 bin mil karşılığında 35 bin TL indirimle yeni evlerine uçuracak.

Nef'ten Kolay Yatırım Fırsatı! Peşinatı 24 ay sonra öde!

Nef, gayrimenkul sektöründe 'Foldhome', 'Garantili Proje'den sonra 'Kolay Yatırım' uygulamasını getirdi. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani iki yıl sonra kullandırılıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Nef'ten yeni uygulama: Kolay Yatırım!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef'ten yeni kampanya: Kolay Yatırım!

Nef bugüne kadar gayrimenkul sektöründe devrim yapan "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imzasını attı...

Nef kolay yatırım!

Nef kolay yatırım ile istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesi yarısından fazlasını kiracı karşılayacağı bir yatırımla daire sahibi olunabiliyor.

Yeni projelerde lansman öncesi yerinizi alın: Nef!

Timur Gayrimenkul markası olan Nef'in yeni projelerinde lansman öncesi avantajları sürüyor. Nef Ataköy 22 projesinde satışa sunulmayan F bloğundaki daireler 149 bin dolardan satışa çıkmaya hazırlanıyor...

Nef'in ne artısı var?

Timur Gayrimenkul'un 7 projesinde uyguladığı "Nef'in çok artısı var" kampanyası dahilinde firma bünyesinde yapılan taksitlendirmelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi. Nef artı kampanyası dahilinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor...

Nef Ataköy'de artı fırsat!

Nef artı fırsatı kapsamında yüzde 0,59 faiz oranıyla taksitlendirme imkanı sağlanan Nef Ataköy 22 projesinde ödemeler 2015 yılına kadar erteleniyor. Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede satışlar devam ediyor...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları!

Nef yüzde 40 indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya 14-15 Aralık tarihlerinde geçerli olacak.

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları!

Nef Reserve Kandilli yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Nef Kandilli kampanya 2019!

406 daireden oluşan Nef Kandilli'de yeni bir kampanya başladı. Projede yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Cendere Nef Kağıthane 05 fiyat listesi!

Cendere Nef Kağıthane 05 fiyat listesi 368 bin TL'den başlıyor. "Şimdi al 2019'da öde" kampanyası kapsamında bulunan projede kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek...

Nef Basın Ekspres konut teslimleri!

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

nef kampanya Haberi

nef kampanya

Dünya her geçen gün değişiyor. Dünyayla birlikte fikirlerimiz, algımız, alışkanlıklarımız da değişiyor. Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile bugüne kadar bildiğimiz ev hayatı da değişecek. Bugünden itibaren Nef’teki evinizin anahtarı, İstanbul’un 25 farklı noktasındaki Nef projesinin de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Nef keşfi “Foldcity” sayesinde Nef sahiplerinin ev hayatı özgürleşecek ve Nef sahipleri şehrin dört bir yanında bir evi varmış gibi yaşamaya başlayacak. Yani Nef’ten bir ev alınca 25 tane daha eviniz olacak.

Dünyada bir ilk: Foldcity

Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity sayesinde Nef’ten aldığınız bir ev ile tüm Nef projelerindeki misafir evleri, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor salonları gibi onlarca alan sizin olacak. “Ulaşılabilir lüks” kavramını gayrimenkul dünyasına tanıtan Nef, bu konseptle birlikte şehrin farklı lokasyonlarında birbirinden...