02 / 05 / 2024

Nef kentsel bulmaca

Nef kentsel bulmaca

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen “Vizyon Atölyesi” kapsamında, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’ne özel bir program geliştirildi

NEF Sultanmurat ile Küçüksu’da dönüşüme başlıyor!

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

Nef'ten Kentsel Bulmaca projesi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen “Vizyon Atölyesi” kapsamında, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’ne özel bir program geliştirildi

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Vizyon Atölyesi'nden Kentsel Bulmaca!

Vizyon Atölyesi'nin Kentsel Bulmaca'sıyla mahallerde çok eksik olan park, açık alan, eğitim, sağlık ve ibadet gibi sosyal donatı alanlarının mevcut yapılara minimum müdahale edilerek yaratılması hedefleniyor.

Kentsel dönüşümde her mahalleye özel imar planı yapılmalı!

Nef Başkanı Erden Timur, kentsel dönüşümde her semt için öncelikli kentsel kapasiteyi dikkate alan master planlar hazırlanması gerektiğini belirtti.

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi 16 Ağustos'ta!

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

Kentsel Vizyon Platformu'ndan kentsel dönüşüme yeni yaklaşım!

NEF ve Kentsel Strateji işbirliği ile 2013 yılında kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirdi. Platform, ‘Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporunun zorunlu olması önerisinde bulundu.

Kentsel dönüşümün sosyal etkileri incelenmeli!

NEF ve Kentsel Strateji işbirliği ile 2013 yılında kurulan ‘Kentsel Vizyon Platformu’, kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirdi: Kentsel dönüşümde sosyal etkiler de incelenmeli.

Nef Kentsel Vizyon Platformu 7 Nisan'da düzenlenecek!

Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşüm projelerinde mekan ve yaşama olan olumsuz etkilerin belirlenmesi için ‘On Proje Onlarca Etki Programı’ sonuçlarını dikkate alarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) Rehberi hazırladı.

Nef Kentsel Vizyon Platformu toplantısı 8 Nisan'da!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşümde Sosyal Etki Değerlendirme raporunu bir toplantıyla açıklayacak.

Kentsel Vizyon Platformu 81 il için vizyon planı hazırladı!

Nef ve Kentsel Strateji'nin işbirliğinde hayata geçirilen '81 Kent 81 Vizyon' projesi tamamlandı. 81 kentin 10 temel sorunuyla fırsatlarının ortaya çıkarıldığı projede, her kente özel BEK analizleri hazırlandı...

Nef dönüşüm için 6 ayda 81 kentin kodları çıkardı!

Nef ve Kentsel Strateji'nin işbirliğinde hayata geçirilen '81 Kent 81 Vizyon' projesi tamamlandı. 81 kentin 10 temel sorunuyla fırsatlarının ortaya çıkarıldığı projede, her kente özel BEK analizleri hazırlandı...

Nef kentsel bulmaca Haberi

Nef kentsel bulmaca

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen “Vizyon Atölyesi” kapsamında, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’ne özel bir program geliştirildi. Depremin 18’inci yıldönümünde geliştirilen “Kentsel Bulmaca” ile mahallelerde park, kültür ve ibadet merkezleri gibi kamusal alanlar yaratılması hedefleniyor.


Kentlerin geleceğini kurgulamak amacıyla kurulan Vizyon Atölyesi; ‘vizyon’, ‘tasarım’ ve ‘sosyal etki’ temalarına ilave olarak, 2017 yılında odaklanılan ‘kamusal alan’ teması ile 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 18’inci yılında “Kentsel Bulmaca” programını kamuoyu ile paylaşıyor.


Yapı ve yaşam riski bulunan mahallelerde kamusal alan yaratmak ve artırmak amacıyla geliştirilen “Kentsel Bulmaca” programı, başta açık alan ve park olmak üzere kültür, sağlık ve ibadet alanlarının yaratılmasını amaçlıyor.


4 Mahalle 4 Öneri

“Kentsel Bulmaca” programı için Sultangazi, Küçükçekmece, Kartal ve Bahçelievler...