29 / 04 / 2024

Nef Nefis Cumartesi kampanyası

Nef Nefis Cumartesi kampanyası

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası!

Nef 5 projesinde Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası başlattı. İşte Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası detayları...

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

NEF imzası ile 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Nef Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef Çamlıtepe fiyat listesi!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Nef Çamlıtepe projesi Cumartesi günü satışa çıkacak. 1.500 daireden meydana gelen projede fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor. İşte Nef Çamlıtepe fiyat listesi...

Nef Çekmeköy 21 Ekim'de satışta!

Nef Çekmeköy projesinde 1+1 daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 21 Ekim Cumartesi günü satışa çıkan Nef Çekmeköy projesi Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor.  

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık!

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan proje 4 kısım halinde inşa ediliyor.

Nef 2 Haliç fiyatları !

Nef 2 Haliç fiyatları istenilen konutun katına ve cephesine göre farklılık gösteriyor

Nef 2 Haliç satılık !

Nef 2 Haliç satılık konutların fiyatları ve ödeme koşulları satış ofisleriyle sağlanan irtibatla öğreniliyor

Nef 2 ödeme planı !

Nef 2 ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen fiyat ve ödeme planı satış ofislerinden öğreniliyor...

Nef 2 fiyat listesi !

Nef 2 fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları satış ofislerinde bire bir öğreniliyor. Projede garantili sistemle ödemeler yapılıyor

NEF, ArkiPARC 2013’ün platin sponsoru oldu!

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan NEF, bu yıl “Kentsel Kalite için Diyalog” temasıyla gerçekleşecek ArkiPARC 2013 etkinliğinin platin sponsoru...

Nef Nefis Cumartesi kampanyası Haberi

Nef Nefis Cumartesi kampanyası

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Nef, Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası kapsamında konut  sahibi olmak isteyenlere yıl sonu indirim kampanyasını sunuyor. Nef 5 projesinde yer alan sayılı daireler için 14-15 Aralık'ta yüzde 40 indirim imkanı sağlıyor.

Nef'in yüzde 40 indirim fırsatı, Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy ve Nef Basınekspres projelerinde geçerli olacak.

Toplam 5 projede geçerli olan yüzde 40 indirim kampanyası 14-15 Aralık tarihlerinde konut sahibi olmak isteyenlere sunulacak.

Web: