06 / 05 / 2024

Nef projelerinde Foldoffice konsepti sunuyor

Nef projelerinde Foldoffice konsepti sunuyor

Farklı mimari anlayışı ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projeleriyle öne çıkan Nef, Levent'te hayata geçirdiği ofis projelerindeki 'Foldoffice' konseptiyle iş dünyasına 23 odalı ofis fırsatı sunuyor.

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef projelerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz fırsatı! 366 bin TL'ye!

Nef projelerinde yüzde 0,79 faiz imkanı sunuluyor. Projeler de yer alan konutların fiyatları 366 bin TL'den başlıyor.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Nef projelerinde Foldoffice konsepti sunuyor Haberi

Nef projelerinde Foldoffice konsepti sunuyor

Farklı mimari anlayışı ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projeleriyle öne çıkan Nef, Levent'te hayata geçirdiği ofis projelerindeki 'Foldoffice' konseptiyle iş dünyasına 23 odalı ofis fırsatı sunuyor. Ofislerde sinema odasından basketbol sahasına, parti odasından playstation odasına kadar zengin sosyal alanlar yer alıyor. 


İSTANBUL Levent'te bulunan l Nef Offices Dortlevent 09 ve Apa ANefte. 'Foldoffice' konseptiyle; büyük oftsleıde bile bulunmayan sinema salonu, fittness, toplanü odası, aışiv odası gibi üniteler, en kuçuk metrekareye sahip ofislerin bile kullanımına sunuluyor. Nef, ihtiyaç duyulduğu zaman ofis yaşamına eklenip, gerek olmadığında da çıkarılabilecek 23 farklı oda konsepti ile ofis hayatına yeni bir bakış açısı getiriyor. Nef ofis projelerinin Foldoffice üniteleri arasında sinema salona toplantı odası, kitehenette, video konferans odası, oditoryum, eğitim odası, servis odası, shov/tooms, hobi...