12 / 05 / 2024

Nef sergi sponsorluk 2020

Nef sergi sponsorluk 2020

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Gayrimenkul firmalarının sponsorluk yarışı!

Spor alanlarındaki sponsorluk yarışlarına artık gayrimenkul firmaları da dahil oldu. NEF ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün başı çektiği yarışa son olarak Sinpaş GYO da katıldı.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Nef, Barcelona'ya sponsor oldu!

Geçen yıl Galatasaray'ın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Barcelona ile 18 Nisan'da sponsorluk anlaşması imzaladı.

Florya arazisinin 4'te 1'i Galatasaray'ın!

Galatasaray Nef ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü Yönetim Başkanı Dursun Özbek, ''Florya’daki arazinin 23 dönümü bizim. 20 dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. O bölümü uzun vadeli kiralamayla kullanıyoruz''dedi.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Nef 2 resimleri !

Nef 2 projesi, Haliç'te içerisinde 2 farklı proje olan 288 konutluk bir konut projesi olarak yükseliyor

Nef 2 Haliç resimleri !

2 farklı projeyi içerisinde barındıran Nef 2 projesi kapsamında 35 metrelik 4 blok ve 288 konut yer alıyor...

Nef Haliç satılık !

Nef Haliç satılık dairelerin fiyatları istenilen konutun yer aldığı kata ve cepheye bağlı olarak değişim gösteriyor...

Nef 2 Haliç fiyatları !

Nef 2 Haliç fiyatları istenilen konutun katına ve cephesine göre farklılık gösteriyor

Nef 2 Haliç satılık !

Nef 2 Haliç satılık konutların fiyatları ve ödeme koşulları satış ofisleriyle sağlanan irtibatla öğreniliyor

Nef sergi sponsorluk 2020 Haberi

Nef sergi sponsorluk 2020

Maslak'ta 1500 metrekarelik bir alanda faaliyette bulunan Masterpiece Hall, 20 Mart-20 Nisan 2020 tarihlerinde, Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Son yıllarda sanata verdiği destekle dikkatleri çeken Nef’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek "Rhinos Back in Town" sergisi, dünyamızın 6’ıncı büyük kitlesel yok oluş evresinde olduğunu, soyu tükenen gergedanlar üzerinden analiz ediyor.

Sanatçı Özge Günaydın’ın soyu tükenen canlılara ve gezegenimizin yok oluşuna vurgu yapan kişisel sergisi “Rhinos Back in Town”; yıllardır tasarıma, sanata ve sanatçıya verdiği değerle takdir kazanan Nef tarafından destekleniyor. 

Üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında bulunan tek gayrimenkul şirketi olan Nef, aynı zamanda; gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla sürdürdüğü sosyal...