02 / 05 / 2024

nef yatırım hedefleri

nef yatırım hedefleri

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 3 yılda 10 farklı proje inşa ettiklerini belirtti...

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

nef yatırım hedefleri Haberi

nef yatırım hedefleri

Gayrimenkul sektörüne taze bir nefes getirerek son 3 yılda birbirinden iddialı 10 proje sunan Nef, satış hızıyla da dikkat çekiyor. Bu güne kadar 1015'i konut olmak üzere 1650 ünite satan Nef'in projelerinin satışı en fazla 3 ay içinde tamamlanıyor. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur "Biz projelerimizi minimum 7 tasarımcıyla hayata geçiriyoruz. 


Tasarım maliyetimizi yüzde 20 artırıyoruz ama tasarımı demokratikleştirerek alıcıya sunuyoruz" dedi. Nef, 8 projesinde 410 milyon TL yatırım yaptı. Projeleri kendi portföylerinde bulunan arsalar üzerine yaptıklarını dile getiren Timur; "Kağıthane, Eyüp, Merter ve Topkapı'da yeni projeler hazırlıyoruz. İnşaatı da 18 ile 24 ay arasında tamamlıyoruz" dedi. 


Hürriyet...