25 / 07 / 2024

nefin çok artısı var

nefin çok artısı var

Timur Gayrimenkul'un 7 projesinde uyguladığı "Nef'in çok artısı var" kampanyası dahilinde firma bünyesinde yapılan taksitlendirmelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi. Nef artı kampanyası dahilinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor...

Zam sınırının kalkmasıyla uçuşa geçen kira bedelleri ev sahibi kiracı davalarını artıracak!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Genel Müdürü Özkan Yalaza yaptığı açıklamada yüzde 25'lik kira artışı sınırının bu ay itibarıyla sona erdiğini dile getirerek, söz konusu bu durumun kira fiyatlarını tetikleyeceğini belirtti.

Kiralarda 25 sınırının kaldırılması fahiş artışlara neden olmayacak!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının kaldırılmasının fahiş artışa neden olması beklenmediğini belirterek, "Kiralarda büyük köpük etkisini kaybetti." dedi.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası'ndan konut ve kira fiyatları açıklaması: Kira artışı sınırlanacak! 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda sunum yapan Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan Konut fiyatlarındaki artış eğiliminin yavaşladığına dikkat çekti ve bu durumun da gecikmeli olarak kira artışını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Kira artış sınırı kalktı mı? 

Geçtiğimiz sene, kira fiyatlarında yaşanan sert yükseliş sonucu önlem alınmış ve temmuz ayından itibaren de konut kira artışları yüzde 25 ile sınırlandırılmıştı. Bu kapsamda da 2 Temmuz 2024 tarihine kadar konut kiralarında kira artışı oranı üst sınırının yüzde 25 olarak uygulandığı kaydedildi.

Evini kiraya vereceklere çok önemli uyarı: 12 yıl artı mahkeme süresi kadar çile çekersiniz!

Ev sahipleri ve kiracı anlaşmazlıkları devam ederken, evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri de nelere dikkat etmesi gerektiğini araştırıyor. İşte yüzde 25 artış sınırı devam ederken evinizi kiraya verirken dikkat etmeniz gerekenler...

Satış rekorlarına rağmen, yollardaki 4 otomobilden biri hurda statüsünde!

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı sürerken, ikinci el araca yönelenlerin sayısı da arttı. Gazeteci Emre Özpeynirci X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, alım gücü düştükçe otomobillerin de yaşlandığını söyledi. Vatandaş ise fiyatların çok yüksek olduğunu belirtti.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Kira krizi yeniden alevlendi! Onlar da kiralara artış sınırı talep ediyor!

Alışveriş merkezleri pandemi döneminde markalara ciddi destekler sağlayarak kiraların önemli bölümünden feragat etti. Şimdi de kur artışıyla eriyen kiralar ile beraber iki taraf arasındaki kira krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı istiyor.

nefin çok artısı var Haberi

nefin çok artısı var

Foldhome özelliği sayesinde misafiriniz geldiğinde 1 oda 1 salon dairelerin ek oda verilerek 2 oda 1 salona çevrildiği Nef projesinde yeni bir kampanya başladı.


"Nef'in çok artısı var" sloganıyla başlatılan bu kampanya dahilinde ödeme planına göre 6 bin TL peşinat olarak veriliyor. Geri kalan tutar firma bünyesinde taksitlendiriliyor.


Taksitlendirmelerde aylık taksitlerin 1,400 TL'den başlangıç gösterdiği Nef artı fırsatı dahilinde ödemeler 2015 yılına kadar ertelenebiliyor. Kampanya; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli.  


Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Nef projelerinde; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar yer alıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Merve...