03 / 05 / 2024

neften uçuracak kampanya

neften uçuracak kampanya

Nef, ev sahibi olmak isteyenleri uçuracak bir kampanyaya imza attı. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi THY ile güç birliği yapan Nef, Miles&Smiles üyelerini 5 bin mil karşılığında 15 bin TL, 10 bin mil karşılığında 35 bin TL indirimle yeni evlerine uçuracak.

AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattığını duyurdu!

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki olan AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenlediğini kaydetti.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber! Zam tablosu çok gizli çekmeceden çıktı!

Emeklileri sevinçten havalara uçuracak haber geldi... Kademeli artışta zam tablosu ortaya çıktı... Hemen bakın...

Epic Games oyuncuları sevinçten havaya uçuracak! Bu oyun serisi bedava oldu

Oyuncuların vazgeçilmez platformu Epic Games bedava oyun dağıtarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta içinde hangi oyunları bedavadan vereceğini duyuran platforma ilgi çoğaldı. Bir oyun serisini komple ücretsiz vereceğini duyuran platformun vereceği oyun merak ediliyor. İşte detaylar.

PTT'den 15 bin TL almak için acele edin! Açıklamayı Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuruda, vatandaşları havalara uçuracak destek haberi geldi. Şartları sağlayan herkese destek ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Milyonlarca emekliyi sevinçten uçuracak teklif! Denizbank çıtayı çok yükseltti

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği haber bu kez Denizbank tarafından yapıldı. Denizbank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

Emekliler ve memurlar bu haber sizi sevinçten havalara uçuracak! Temmuz ayında ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Temmuz zammının detayları belli olmaya başladı. Daha az aylık alan emekliye çok zam, memurlara seyyanen yükseliş ve asgari ücrete büyük zam geliyor. İşte temmuz ayında yapılacak olan zam seviyesi.

Gençleri havalara uçuracak müjde! İlk kez telefon ve bilgisayar alanlar vergi ödemeyecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu satılacağını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak?

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

Memur-Sen Genel Kurulu'nda yapılan konuşmada, Cumhurbaşkanı tarafından, emekli aylığı 7500 TL'nin üstünde olan vatandaşlar için ilave zam müjdesi yapıldı. 

Çeyiz düzecekler dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın.. Bu destek sizi mutluluktan havalara uçuracak

Evlilik hazırlığında olan ve çeyiz düzmek için kara kara düşünenlere devletten müjdeli haber geldi. yetkililerin gündeminde devletin sağladığı çeyiz desteği yer alıyor. SGK belirli koşulları sağlayan vatandaşlara 40.000 TL bedelinde ödeme yapacak.

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Kredi borcunu son günü gelmeden ödeyenlere havalara uçuracak flaş bir açıklama geldi!

Son ödeme tarihinden önce kredi borcunu ödeyen kişiler için müjdeli haber: Yeni bir karar alındı ve bu kişilere 15.000 TL para iadesi yapılacak.

Emeklileri sevinçten havaya uçuracak haber! Önce maaş sonra ikramiye

En düşük emekli aylığını 7.500 TL'ye yükseltilmesi gündeme bomba gibi düşerken ödemelerin de Nisan ayından itibaren hesapları yatırılması öngörülüyor. Emekli aylığına yapılan zamlar bayram ikramiyesi zamlarını da akıllara getirdi. İşte tüm ayrıntılar...

neften uçuracak kampanya Haberi

neften uçuracak kampanya

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Türk Hava Yolları (THY) ile benzersiz bir işbirliğine imza attı. İki dev kuruluşun düzenlediği kampanya ile Miles&Smiles üyeleri, Nef projelerinden 35 bin TL’ye varan indirim kazanıyor. Satışı devam eden Nef Ataköy Residence, Nef Bahçelievler ve Nef Sancaktepe projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 1+1 ve 2+1 evlerde 5 bin mil karşılığında 15 bin TL değerinde, 3+1 ve 4+1 evlerde ise 10 bin mil karşılığında 35 bin TL değerinde indirim çeki sunuluyor. Kampanya Mart sonuna kadar devam edecek.


240 AY VADELİ KREDİ FIRSATI

Nef, THY ile başlattığı kampanyanın yanı sıra Türkiye’de yine bir ilk olan 240 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı da sunuyor. Nef projelerinden konut almak isteyenlere 240 ay vade seçeneğiyle ev sahibi olma imkanı...