03 / 05 / 2024

Nehirden Denize Projesi

Nehirden Denize Projesi

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'de 1.401 daire ve otel bulunuyor. Proje büyüleyici mimarisiyle göz dolduruyor.

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Olaverde Bodrum ile denize sıfır bir yaşam!

Gündoğan’da gerçek denize sıfır konumu ile sizi hayallerinizle buluşturan Olaverde Bodrum projesi 27 evden meydana geliyor.

SeaPearl Ataköy Projesi'nde 60 ay sıfır vade avantajı!

SeaPearl projesi, Ataköy'ün denize sıfır konumda yer alan tek projesi olarak yükseliyor. Kuzu Grup imzası taşıyan SeaPearl Ataköy'de 100 ünite ile sınırlı cazip ödeme kampanyası uygulanıyor...

Kabataş Martı Projesi'nde son durum!

"Martı Projesi" olarak da bilinen "Kabataş Transfer Merkezi Projesi"nde denize doğru uzanacak iskeleler için kazık çakma işlemleri tüm hızıyla sürüyor.

Kabataş Martı projesi şekillenmeye başladı!

İstanbul Kabataş sahilinde yapımına başlanan "Kabataş Transfer Merkezi Projesi" bütün hızıyla sürüyor. Kanatları açık bir martı şeklinde tasarlandığı için kamuoyunda Martı Projesi olarak da bilinen projede denize doğru uzanacak olan iskeleler için kazık çakma işlemleri açığa doğru sürüyor.

Tünektepe teleferik projesi yeniden ihale edildi!

Antalya Sarısu’da denize giren vatandaşı, birkaç dakika sonra nefis bir manzara ve orman havasıyla buluşturacak olan Tünektepe teleferik projesi, bir türlü hayata geçemedi.

Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi!

Denize sıfır şekilde inşa edilen Folkart Çeşme projesinin lansmanı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Folkart Çeşme Fener Burnu Projesi İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde inşa ediliyor.

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Nehirden Denize Projesi Haberi

Nehirden Denize Projesi

Manavgat Belediyesi, ilçede yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çalışma arkadaşları, kentte "İlkleri" gerçekleştirerek hizmet etmeyi sürdürüyor. Manavgat Belediyesi'nin son projesi daha şimdiden beğeni kazanıp, kente artı sağlayacağını gösteriyor. 'Nehirden Denize' Projesi, Başkan Şükrü Sözen ve ekibi tarafından açıklandı. Bu proje ile tarihinde ilk kez, ücretsiz nehir seyahatiyle, Manavgat halkını denizle, ırmak kıyısındaki otellerde konaklayan turistleri de kentle buluşturacak. Projenin hayata geçirilmesi için hizmet protokolü imzalandı. 8.5 kilometrelik nehir güzergahında vardiyalı olarak iki adet bot tekne, yolcu transferini sağlayacak. Protokol imza töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Kentten denize gidenler, hem de denizden, otellerden kente gelenler ulaşım ihtiyacını karşıla- ma yanında, Manavgat'ın en güzel seyirlik güzergahı olan nehir boyunda ücretsiz olarak güzel bir...