28 / 07 / 2024

nerede ağaca ev yapıldı

nerede ağaca ev yapıldı

Karadeniz'de görmeye alışık olduğumuz ağaç evlere bir yenisi daha eklendi. Sakarya'nın Kocaali ilçesinde meşe ağacının üzerine inşaa edilen 8 metre yükseklikte tek odalı ev görenlerin ilgisini çekiyor...

Ev sahibi ile tartışan kiracı çıldırdı! Doğalgaz vanasını açtı, ev patladı!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi. Bursa'da bir kiracı ev sahibi ile tartıştıktan sonra doğalgaz vanasını açtı ve sıkışan gazdan dolayı patlama yaşandı. Ev kullanılamaz hale geldi. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı evi rekor fiyattan satışa çıkarıldı! 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev satılacak...

Dünyanın en pahalısı olarak bilinen evin satışa çıkarıldığı kaydedildi. Bu süreçte, rekor fiyatı da duyanları şaşkına çevirdi. 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev değişimi ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Konut satışları düşüyor, fiyatlar da gerileyecek mi? Uzman isim açıkladı: Ev alacaklar harekete geçmeli mi?

Türkiye’de Nisan'da konut satışlarında önemli bir gerileme kaydedildi. Gayrimenkul Danışmanı Nilüfer Kas, konutta hareketliliğin yaşanmasının beklediği tarih ile gelecek günlerdeki konut fiyatı beklentilerine ilişkin açıklama yaptı. Peki ev almak için şu an doğru zaman mı?

Ev alacaklara dikkat! İslam Memiş o yeni sistemi açıkladı! Ev hayali olanlar hemen baksın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ev almak isteyenlere uyarılarda bulunarak o yeni sistemi açıkladı. İşte detaylar!

Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Ev sahibi annem oturacak deyip kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ve ev sahiplerinin birtakım hakları vardır. Genelde ev sahiplerinin açmış olduğu davalar gündeme geliyor. Peki kiracı da ev sahibine dava açabilir mi? İşte detaylar!

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları dün rekor seviyelere yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti. Gram altın 1.190 TL seviyesine kadar yükselirken, yatırımcılar 1.200 TL'yi aşacağı tarihi merak ediyor. Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...

Kiracı ve ev sahipleri bunları bilmeli! Kiracı ev sahibine tazminat davası açabilir mi? Hemen bakın!

Kiracı ve ev sahipleri hangi durumlarda dava açabilir, ev sahibi ve kiracıların hakları nelerdir? İşte merak edilenler!

Aile Bakanı resmen bizzat açıkladı! Ev sahibi kiracı fark etmez para ödemesi yapıldı şimdi hesabınıza tıklayın

Aile Bakanı tarafından ev sahibi ve kiracılara yönelik doğalgaz yardımı hakkında açıklamada bulunuldu. Bakan Yanık ödemelerin hesaplara geçmeye başladığını belirtti.

nerede ağaca ev yapıldı Haberi

nerede ağaca ev yapıldı


Karadeniz insanı pratik zekası ve icatlarıyla kendinden söz ettiriyor. Karadeniz'de görmeye alışık olduğumuz ağaç evlere bir yenisi daha eklendi. Sakarya'nın Kocaali ilçesinde meşe ağacının üzerine inşaa edilen 8 metre yükseklikte tek odalı ev görenlerin ilgisini çekiyor. Terası da bulunan evde televizyon, ısıtıcı ve internet bulunuyor. 


Kestanepınarı köyünde yaşayan Musa Durdu ile oğlu Ümit evlerinin bahçesinde ki meşe ağacına tek odalı ev yaptı. Yaklaşık 20 metrekare büyüklüğündeki ağaç evi 2 aya yakın bir sürede tamamlayan Durdu, ailesi ve misafirleriyle evde hoşça vakit geçiriyor. Yaz, kış 4 mevsim durulabilen evde internet bağlantısı, ısıtıcı ve su bağlatısı da bulunuyor. 


Alt ve üst katında teras alanı bulunan ağaç evin manzarası içinde kalanları kendine hayran bırakıyor. 

Ümit Durdu, ağaç evin herkesin ilgisini çektiğini söylüyor. Babasının meraklı biri...