02 / 05 / 2024

neşat arslan açıklamaları

neşat arslan açıklamaları

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan; Birlik ve kardeşlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum.

Neşat Arslan: Buca'da ivedilikle dönüşüm başlamalı!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arşları, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Kriz derinleşiyor: Konut arzı talebi karşılamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Şehir Plancısı Buğra Gökce gayrimenkul sektörüne ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte Gökçenin konut sektörüne ilişkin açıklamaları...

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet fiyatları ne kadar? 27 Ağustos 2023 güncel fiyat listesi...

Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet modelleri için Ağustos 2023 fiyatları açıklandı... Peki, Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet fiyatları ne kadar? 27 Ağustos 2023 2023 fiyat listesi...

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Renault Express Combi ve Express Van fiyatı ne kadar? 22 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Renault, Express Combi ve Express Van modellerinin fiyatları resmen açıklandı. Peki, Renault Express Combi ve Express Van fiyatı ne kadar? 22 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Düğün sezonunun hızla devam ettiği şu günlerde canlı altın fiyatları araştırılan konular arasında geliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatl

neşat arslan açıklamaları Haberi

neşat arslan açıklamaları

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Ege'nin Gündemi' adlı programın konuğu, AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan oldu. Gündeme dair önemli konulara değinen Arslan, Buca'nın parasının çarçur edildiğini belirterek ''Yaklaşık 150 milyon TL'ye yakın bütçesi var. Başkan, sadece yüzde 13'ünü yatırım için kullandı, diğerlerini çarçur etti. Buca Belediyesi, kendisine emanet edilen parayı doğru kullanmıyor'' diye konuştu.


İlçesinin en büyük sıkıntısının ulaşım olduğuna dikkat çeken Arslan, Menderes Caddesi'nin trafik yükünü kaldıramadığını ve çok acil alternatif yollar yapılması gerektiğini anlattı.


Ülkemizde yaşanan genel gündemi nasıl değerlendiriyorsunuz?


Tüm İslam alemine, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, birlik ve kardeşlik içinde geçirerek, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum. Terör illetinden kurtulduğumuz an, ülkemizin önünde hiçbir güç duramayacaktır.


Ülkemiz bu terörden tez zamanda kurtulacak. Çünkü ülkemizin gelişmesi ve...