06 / 05 / 2024

neşe erberk diyarbakır

neşe erberk diyarbakır

Eski Türkiye ve Avrupa Güzellik kraliçesi Neşe Erberk Diyarbakır'da okul açtı

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TOKİ Diyarbakır Eğil’de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Eğil projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Eğil projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Eğil TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Eğil 2022 ucuz konut projesi...

Tapum e-devlette görünmüyor! Ne yapmalıyım?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Neşe Erberk imar barışından yararlandı Akatlar'daki okul kurtuldu!

Avrupa eski Güzellerinden Neşe Erberk, Beşiktaş Akatlar'daki okulu için imar barışından faydalandı.

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları!

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri başvuruları ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru bedeli ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2020 ne zaman teslim? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru şartları neler? İşte 100 bin sosyal konut TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları...

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 projesinde 5 bin 952 kişi başvuru yaptı. Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

neşe erberk diyarbakır Haberi

neşe erberk diyarbakır

Neşe Erberk Diyarbakır'da 3-5 yaş arası çocuklar için yetenek geliştirme okulu açtı. Bir alışveriş merkezinde okulun tanıtımını yapan Erberk Malatya'da da okul açacağını söyledi. Erberk Diyarbakır'da ilkokul ve lise açmayı düşündüğünü de sözlerine...