13 / 05 / 2024

Neşe Oyal açıklamaları

Neşe Oyal açıklamaları

Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde günümüzden yaklaşık 23- 27 milyon yıl öncesine ait en büyük kara memelisi olarak bilinen ve yaklaşık 10 ton ağırlığında olduğu tahmin edilen 5 metre yüksekliğinde dev gergedan fosili bulundu

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Euro alıp kenara atanlar hemen baksın! Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Dün 22,28 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Euro alıp yükselmesini bekleyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. İşte Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

EYT'liler hemen bakın! Peş peşe rakamlar açıklandı! Hangi bankanın EYT promosyonu ne kadar? 

Banka promosyon ücretleri EYT'nin Meclis'ten geçmesiyle yeniden gündeme oturdu. EYT'liler hemen bakın! Peş peşe rakamlar açıklandı! Hangi bankanın EYT promosyonu ne kadar? 

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Neşe Oyal açıklamaları Haberi

Neşe Oyal açıklamaları


Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde geçen yıl kasım ayında bir çobanın ihbarı üzerine başlatılan çalışmalar sonucunda dev gergedan fosilinin gün yüzüne çıkmasına sayılı günler kaldı. ’Paraceratherium’ olarak adlandırılan boynuzsuz dev gergedan iskeletinin hemen hemen tamamına yakını bulunurken, çalışmaların bu ay sonunda biteceği belirtildi. 



MTA Genel Müdürlüğü Tabiat Tarihi Müzesi Omurgalı Paleontolojisi ekip şefi Jeoloji Yüksek Mühendisi Neşe Oyal, soyu tükenmiş en büyük kara memelisi olan gergedan fosilinin Anadoluda bulunması hayvanın göç yollarının tespiti açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. Bulunan bu fosilin, Anadolu ile Asya arasında bir kara köprüsünün oluşturduğuna dikkat çeken Oral şöyle dedi:


"Proje kapsamında çalışılan Dev Gergedan fosilleri 2013 yılı Kasım ayında Çorum ili Sungurlu ilçesindeki Kavşut beldesinde bulunmuştur. MTA Genel Müdürlüğü Tabiat Tarihi Müze Müdürlüğüne bir çoban tarafından ihbar...