02 / 05 / 2024

Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi mamak

Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi mamak

Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile katıldığı açılışta annesi ile birlikte kurdele kesti.

Mamak Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi hizmete açılıyor!

Ankara'nın yeni yıldızı Mamak'ta kentsel dönüşüm, spor ve kültürel yatırımlarıyla birçok ilke imza atan Mamak Belediyesi yeni bir tesisi daha Mamaklıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi Anneler Günü'nde açılacak!

Mamak'ta ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'm isminin verildiği Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi açılacak. Açılış anneler gününde yapılacak.Tesis başta Yeşilbayırlılar olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet verecek.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Taksilerdeki indi-bindi ücreti yasal değil!

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, taksici esnafının kısa mesafede yolcudan aldığı indi-bindi ücretinin yasal olmadığını belirtti.

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Zamlı aile destek ödemeleri ne kadar olacak? Aile destek paketi Kasım 2023 ödemeleri yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa her ay destek ödemesi yapıyor. Bu destek ödemelerinden en çok merak edilen ise Aile Destek Paketi ödemeleri.

Aile konutu şerhi nedir, nasıl konulur?

Aile konutu şerhi, Türk Medeni Kanunu’nun belirli maddesi uyarınca düzenlenmiş bir terimdir. Bu terim, aileler için önemli bir yasal hakkı ifade etmektedir. Peki aile konutu şerhi nedir, hangi hallerde konulur ve aile konutu şerhi olan ev ne demektir? İşte aile konutu şerhi ile ilgili bilgiler...

2023 Ağustos ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman? 2023 Aile Destek ödemesi ne kadar, zamlı mı ödenecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusuna göre, Aile Destek Programı bir yıl daha sürecek. Ağustos ayı için ödemelerin ne zaman yapılacağına dair son dakika açıklaması, Bakan Göktaş'ın Twitter hesabından geldi. 

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Haziran ayı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak? Ödemeler ne kadar olacak? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından soruluyor. Bu ödemeden yararlanan kişiler hazirana girdiğimiz şu günlerde bu soruların yanıtını arıyor.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

2023 Aile destek ödemesi yatacak mı, ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi zaman bitiyor?

Aile destek ödemesi aylıkları Nisan ayı itibari ile  vatandaş tarafından araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile gereksinim sahiplerine verilen aile destek ödemesinde finale yaklaşıldı. 

Nisan aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aile destek parası sorgulama!

Aile destek ödemeleri, nisan ayına girilmesiyle birlikte gündemde yer almaya başladı. İşte aile destek ödemelerine dair detaylar!

Aile destek ödemesi nisan ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?

"Mart 2023 SED hibeleri ne zaman ödenecek?" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak için aylık olarak SED yardımı yapıldığını açıkladı. Peki Mart 2023 SED yardım ödemeleri ne zaman yapılacak? SED Yardım ödemesi yapıldı mı?

Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi mamak Haberi

Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi mamak

Mamak Belediyesi’nce yapılan Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi’nin açılışı, Ak Parti’nin Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Barış Aydın ile Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül tarafından geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Anneler Günü vesilesi ile annesinin de eşlik ettiği törende Barış Aydın, tüm annelerin anneler gününü kutladı.


Aydın, Aile Kültür Merkezi’nin, bölge halkına çok önemli katkıları olacağını düşündüğünü söyleyerek tesisin hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Bala Dut Dede Festivaline katıldı

Barış Aydın, Seçim çalışmaları kapsamında geleneksel olarak her yıl düzenlenen Bala Afşar kasabası Dut Dede festivaline de Yalçın Akdoğan ile birlikte katıldı. Aydın, festival alanında halkla sohbet etti. Dut Dede olarak bilinen ve tarihi Osmanlı dönemine dayanan türbe ziyaret edildi. Burada da kadınların anneler gününü kutlayan Aydın, gösterdikleri büyük...