02 / 10 / 2024

netflix abonelik ücretlerine zam mı yaptı

netflix abonelik ücretlerine zam mı yaptı

Türkiye'de 3.5 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix, abonelik ücretlerine dev bir zam yaptı! Yeni fiyatları görenler şok olacak! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam iddiası! CHP’li Deniz Yavuzyılmaz yeni rakamları tek tek açıkladı!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacağı iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Osmangazi, Çanakkale, Avrasya ve Yavuz Sultan Selim köprülerininin yeni geçiş ücretlerini tek tek açıkladı.

KYK yurt ücretlerine dev zam yapıldı!

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldığı açıklandı. 570 lira olan yurt tipinin ücreti 855 lira olduğu duyuruldu. Buna göre, 15 Eylül'e kadar depozitoyu ödemeyen öğrencilerin kayıtları da silinecek.

Otomobil sahiplerine son dakika 'zam' şoku! Muayene ücretlerine zam geliyor!

TÜVTÜRK, 2025 yılı itibariyle araç muayene ücretlerine zam yapacağını duyurdu. Peki araç muayene ücretleri ne kadar olacak?  

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi!

Köprü ve otoyol ücretlerine ağustos zammının ardından Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldiği duyuruldu. Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine yüzde 40 zam yapıldı. 

Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine zam! 

İstanbul'da 1,5 milyona yakın aracın olduğu yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.  Araç çekme ücretinin 708 liradan 800 liraya, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücretinin 708 liradan 800 liraya, ilave kilometre ücretinin ise 23,6 liradan 26,66 liraya yüksel

Özel üniversiteler peş peşe ücretlerini açıklıyor! Özel üniversite ücretlerine dev zam...

2024-2025 akademik senesi için üniversite tercihlerinin başlamasına sayılı günler kala özel üniversiteler de peş peşe zamlı ücretlerini açıklıyorlar. Üniversite ücretlerine yüzde 150'ye varan zamlar gelirken iki taksit ödemelerdeki zamlı ücretler de dikkat çekiyor. 

İzmir'de taksi ücretlerine 1 ayda ikinci zam geldi! Taksi İndi-bindi ücreti 90 TL oldu...

İzmir'de taksi ücretlerine bir ayda ikinci kez zam yapıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında İzmir'de indi-bindi ücreti 90 Türk Lirası'na çıktığı duyuruldu.

İBB'nin öğrenci yurt ücretlerine yüzde 50, İspark ücretlerine de yüzde 35 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, yükseköğrenim öğrenci yurtlarında aylık 1300 lira olan ücretin, yüzde 50 artış ile 1950 lira olması kararlaştırıldığı belirtildi. Öte yandan İspark ücretlerine de yüzde 35 oranında zam yapıldı.

İnşaat maliyetleri artıyor: İstanbul'da hafriyat depolama ücretlerine yüzde 449'luk dev zam!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, bu yıl için önceden belirlenen hafriyat depolama ücretlerine yüzde 449'a ulaşan oranlarda zam geldi. Depolama sahasına gelen araç cinsi için 5 metreküpe kadar araç başına 135 TL'den yüzde 449 artışla 741 liraya çıkartıldı.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, şehirde taksimetre ücretlerine zam yapıldığını kaydederek tarifenin haziran ayından itibaren geçerli olacağını ifade etti.

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

netflix abonelik ücretlerine zam mı yaptı Haberi

netflix abonelik ücretlerine zam mı yaptı

Netflix, 2016 senesinde Türkiye pazarına adımını attığından bu yana 3.5 milyondan fazla abone kazandı. Hakan Muhafız ile birlikte 2018 senesinde Türk yapımları çekip yayınlamaya başladı. Şimdilerde ise Türk yapımı olan en popüler dizileri ise Pera Palas'ta Gece Yarısı, Aşk 101 ve daha çok taze olan Uysallar. Türk yapımları dışında pek çok dizi ve film seçeneği bulunan platform, abonelik ücretlerine yüzde dev bir zam yaptı! Son zamanlarda artan enflasyon ile birlikte beklenen zamlı fiyatlar pek çok kişiyi şok edecek!

Peki, Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix abonelik ücretlerine ne kadar zam yapıldı? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Netflix Üyelik Ücretlerine ne kadar zam yaptı?

Netflix, tek ekranda yani tek cihazda 480p çözünürlükte içerik izleme imkanı bulunan Temel Plan’a yüzde...