02 / 05 / 2024

netflix üye film dizi

netflix üye film dizi

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in abonelik ücretlerine büyük zam geleceği iddia edildi. Reklamlı üyelik seçeneğini de kullanıcıya sunmak için hazırlık yapan Netflix'in artan film maliyetleri nedeniyle rekabette zorlandığı ifade ediliyor.

Netflix kullanıcılarına kötü haber: Fiyatlara bir kez daha zam geldi

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye'de fiyatlarını bir kez daha artırdı. Eylül ayında platformun standart planını 97,99 TL'ye yükselten Netflix, şimdi bu fiyatı 149,99 TL olarak revize etti.

Netflix şifre paylaşımını yasakladı, abonelikte artış yaşandı!

Netflix kısa süre önce şifre paylaşımına kısıtlama getirmişti. Bu kısıtlamaların sonucunda, Netflix aboneliklerinin artışı gözden kaçmadı. Dünya çapında dizi ve film platformu olan Netflix, getirdiği yasakların sonucunu olumlu bir şekilde almaya başladı. 

Netflix şubat ayı içeriklerini açıkladı! Türk yapımı O film de var! İşte herkesin merak ettiği film listesi…

Netflix'in şubat ayı içerikleri evde sinema keyfi yaptırmayı hedefliyor. İşte Netflix'e şubat ayı yeni içerik listesi…

Netflix’ten hayrete düşüren ilan! Okuyunca şok olacaksınız!

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, bir duyuru yaparak özel jetlerinden biri için aradığı uçuş görevlisi için yılda 385 bin dolar maaş vereceğini duyurdu.

Netflix’te o diziyi tam 118 milyon kişi izledi! 2023’te abonelik ücretleri zamlanacak mı?

Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te son dönemde en çok izlenen dizi “Wednesday” olurken, diziyi tam 118 milyon 540 bin kişi izledi. Peki Netflix 2023 yılında abonelik ücretlerine zam yapacak mı?  Abonelik ücreti şimdi ne kadar? Netflix paketleri kaç TL?

Netflix o soruna çareyi buldu! Uğraşmaya gerek kalmayacak

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix uygulamasında yeni bir değişikliğe gidildiğini duyurdu. Yeni uygulama ‘Profil Transferi’. Peki, Profil Transferi nedir?

Netflix’in ardından BluTV'ye de zam geldi! İşte BluTV 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Netflix’in ardından BluTV ye de zam geldi. Peki BluTV nin aylık ücreti ne kadar olacak? Rakiplerinden geri kalmadı ve BluTV de abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. İşte BluTV kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni fiyat listesi.

Netflix'de hangi paket kaç lira? Netflix 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye dahil 196’dan fazla ülkede 200 milyonu aşkın kullanıcı tarafından izlenen Netflix fiyatlarını güncelledi. Peki en popüler film ve dizi izleme platformu Netflix üyelik ücreti kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 Netflix fiyat listesi ve Netflix paket içerikleri...

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı… 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Popüler dizi ve film platformu Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarını maalesef bir kez daha arttırma kararı aldı. Netflix yapmayı planladığı zamlar ile servis daha da fazla oranda abone kaybedebilir.

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Netflix üyelik ücretine büyük zam geliyor iddiası! Tek ekran abonelik bakın kaç lira olacak?

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in abonelik ücretlerine büyük zam geleceği iddia edildi. Reklamlı üyelik seçeneğini de kullanıcıya sunmak için hazırlık yapan Netflix'in artan film maliyetleri nedeniyle rekabette zorlandığı ifade ediliyor.

Netflix, New Jersey'deki askeri üsse talip oldu!

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Netflix, New Jersey'deki bu askeri üsse talip oldu

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

netflix üye film dizi Haberi

netflix üye film dizi

Dijital film ve dizi yayın platformu Netflix, bu yılın başlarında abonelik fiyatlarını artırdı ancak abone gelirleri şirket operasyonunu sürdürmeye ve projeleri bütçelendirmeye yetmiyor. Tek ekran abonelik ücretini 27 liradan 37,99 liraya çıkaran Netflix'in yakın zamanda aynı abonelik paketini 80 lira yapacağı iddia edildi. 

Reklamsız tek ekran fiyatını 80 lira olarak planlayacağı öğrenilen Netflix'in bu parayı vermek istemeyen kullanıcılara ise reklam izleteceği bu paketin ise kısmen daha ucuz olacağı ifade edildi.

DISNEY+ NETFLIX'IN DENGESİNİ BOZDU

Dijital içerik üreticilik sektörüne 40 milyar dolar yatırım yaparak girmeye karar veren Disney+ Netflix'in dengesini bozdu. Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak Disney Plus, Netflix'e karşı güçlü projeleri yayına almaya hazırlanıyor. Platform ayrıca 12 ay izle 8 ay öde seçeneğiyle yıllık 279 lira abonelik bedeli talep ediyor.

Netflix'in tek...