02 / 05 / 2024

Netflix o soruna çareyi buldu! Uğraşmaya gerek kalmayacak

Netflix o soruna çareyi buldu! Uğraşmaya gerek kalmayacak

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix uygulamasında yeni bir değişikliğe gidildiğini duyurdu. Yeni uygulama ‘Profil Transferi’. Peki, Profil Transferi nedir?



Dünya çapında popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, yeni bir özelliği kullanıma sunduklarını açıkladı. "Profil Transferi" olarak adlandırılan bu yeni özelliğin kullanıcılar için büyük bir önem taşıyacağı düşünülüyor.

Çevrimiçi dizi platformu Netflix'in yaptığı açıklamada Profil Transferi özelliği kullanılarak bir kullanıcı, yeni bir Netflix hesabı açtığında baştan sıfır profil oluşturmasına gerek kalmayacak. Daha önce kullanılmakta olan bir hesaptaki profil, içindeki bütün bilgileriyle yeni hesaba aktarılmış olacak. Bu yeni Profil Transferi özelliği sayede Netflix kullanıcıları, yeni bir hesaba geçtiklerinde o zaman Netflix deneyimlerine, izledikleri film ve dizilere kaldıkları yerden devam edebilecekler.

Ünlü platform Netflix, birkaç kullanıcının bir araya gelip üyelik satın aldığı platformların başında gelmektedir. Platforma göre Netflix en az 100 milyon hanede ortak hesap olarak kullanılmakta. Profil Transferi olarak isimlendirilen bu yeni özellik de tam anlamıyla bu ortak kullanımlar hakkında.

NETFLİX AYLIK PLAN ÜCRETLERİ NE KADAR? / 2022

Netflix Temel Plan: Aylık 45,99 Türk Lirası – Tek cihaz, 480p Çözünürlük

Netflix Standart Plan: Aylık 69,99 Türk Lirası – İki cihaz, 1080p Çözünürlük

Netflix Özel Plan: Aylık 93,99 Türk Lirası – Dört cihaz, 4K + HDR Çözünürlük


Geri Dön