29 / 04 / 2024

Nevadium Batıkent ankara projesi

Nevadium Batıkent ankara projesi

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Nevadium Batıkent Evleri ne zaman teslim?

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile yükselen Nevadium Batıkent projesi Ankara'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara'da konut tercihleri batı bölgelerine yöneliyor!

EHA başkent Ankara'da konut sektöründe ön plana çıkan 9 bölgeyi mercek altına aldı. İşte Ankara'nın yıldızı parlayan gözde yerleri...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Nevadium Batıkent ankara projesi Haberi

Nevadium Batıkent ankara projesi

Toplam 764 adet konut ve 7 bin metrekare dükkan alanına yer verilen Nevadium Batıkent projesi 10 katlı üç blok olarak planlandı. Proje Ankara'da hayata geçirildi.


Nevadium Batıkent projesinin Batı Bulvarı’na 275 metre uzunluğunda cephesi bulunuyor. Nevadium Batıkent Konutları 23 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Nevadium Batıkent Projesinde 1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 85 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile inşa ediliyor. 


Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!


1+1'ler 180 bin TL ile 245 bin TL,

2+1'ler 280 bin TL ile 345 bin TL arasında değişiyor.


Nevadium Batıkent teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak. Nevadium Batıkent ödeme sçeeneklerine göre daireler için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar için yüzde 75 banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ankara Nevadium Batıkent projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzları,...