17 / 05 / 2024

Nevin Çimen

Nevin Çimen

Alharamaingroup Turizm Seyahat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Nevin Çimen Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi, Piyalepaşa'da açıldı.

Euroasia Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Euroasia Turizm Organizasyon Limited Şirketi, Nevin Çimen, Moath Hamad S. Albladi tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Eyüp, Düğmeciler Mahallesi, Sait Köknar Sokak'ta kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! 8 gün sonra başlıyor! Hemen detayları öğrenin!

Ev sahipleriyle kiracılar arasındaki uyuşmazlıklarla yönelik arabuluculuk dönemi 1 Eylül'de başlayacak. Avukat Iyaz Çimen, arabuluculuk konusunda merak edilen soruları cevaplandırdı. İşte detaylar...

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ebren, Selami Çimen ve Yunus Çeber ortaklığında kuruldu.

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Nevin Yavuz tarafından kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beyçimen tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Nevin Çimen Haberi

Nevin Çimen

Alharamaingroup Turizm Seyahat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Nevin Çimen Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi, Piyalepaşa'da açıldı. 


Alharamaingroup Turizm Seyahat İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi, Piyalepaşa Blok Ortadoğu Plaza No:73 Kat:13/B...