16 / 05 / 2024

nevşehir belediyesi paşa konağı hizmet binası şarj istasyonu

nevşehir belediyesi paşa konağı hizmet binası şarj istasyonu

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğünce yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı ve tanıtılması amacıyla hazırlanan ‘Güneş Enerjisinden Yararlanılarak Cep Telefonu Şarj İstasyonu Projesi’ hizmete girdi...

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 arsayı 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Belediyesi'nden esnafa kira ve nakit desteği!

Nevşehir'de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle, belediyeye ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın kira bedellerinin öteleneceği, kentteki kahvehane işletmecilerine de 500'er lira hibe desteği sağlanacağı açıklandı.

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 30 arsa!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, 11 mahalleside bulunan 30 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Eylül 2020 günü gerçekleşecek. 

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

nevşehir belediyesi paşa konağı hizmet binası şarj istasyonu Haberi

nevşehir belediyesi paşa konağı hizmet binası şarj istasyonu


Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğünce yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı ve tanıtılması amacıyla hazırlanan ‘Güneş Enerjisinden Yararlanılarak Cep Telefonu Şarj İstasyonu Projesi’, Atatürk Bulvarı üzerindeki Havuzlu Park’da hizmete kazandırıldı.


Nevşehir’de yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın şekilde kullanımı amacıyla Paşa Konağı’nda oluşturduğu güneş enerji panelleri vasıtasıyla Paşa Konağı Hizmet Binasında Nevşehir’de güneş enerjisinden yararlanarak elektrik üreten ilk kurum olan Nevşehir Belediyesi, bir süre önce de Atık Su Arıtma Tesisi’nde konumlandırdığı 700 güneş enerji paneli ile de elektrik üretimine başlamıştı.


Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Paşa Konağı Hizmet Binası’nın önündeki Havuzlu Park’ta güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonunu vatandaşların hizmetine kazandırdı.


Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Strateji Geliştirme Müdürü Mustafa Alevli, Proje Uzmanı Fatih Bozkurt, Betek Kamu İlişkileri Uzmanı...